بچه ها عالیه بخدا . تبلیغ نیستا از هرجا مطمین بودین اصله بگیرین. من ۳ روزه دو کیلو دویست کمکردم اشتهام خیییلی کمشده و انرژیم زیاد. فقط یکمکمخوابی و تپش قلب میاره که هنه گفته بودن بعد یه هفته اینا رفع میشه
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم خریدم قرص و الان ساعت چهار صبه تپش قلب و بی خوابی زده به سرم
خیلی نگرانم
برا شما مشکلی پیش نیومد
راضی بودی ؟؟؟
یه جا شنیدم تو قرصا شیشه داره خیلی استرس گرفت منو
میشه کمکم کنی
من استپ وزنی دارم خریدم که کم کنم باز برم تو رژیم
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
سلام عزیزم من راضی ام تو یه ماه ۵ کیلو کمکردم ولی استپکردم دیگه
چند ماه مصرف کردی استپ کردی؟؟
من بخاطر استپ وزنم خریدم روز سوممه
خیلی سردرد و سرگیجه دارم میترسم
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
یه ماه. روزای اول طبیعیه. آب زیاد بخور عرق بیدمشکم بخور