2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا گرفتم خلاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 149398 بازدید | 250 پست
الان منم تحقیق کردم خوب بود همه هم راضی بودن.  من 15کیلو اضافه وزن دارم

اگه مشگل مالی نداری بخر . من خیلی قرصارو امتحان کردم‌این‌ عالی بود خدایی. تازه دونه ای هم‌میفروشن میتونی چندتا بخری فکر کنم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من انقدر سرچ کردم تو نی‌نی‌سایت راجع بهش که به شما رسیدم.میشه بگی از کدوم پیج خریدی؟ انگار بس ...

عزیزم من ۳۰ تاییشو گرفتم ۳۱۰. البته چون با خواهرم گرفتیم‌نفری ۱۵ تاالان پیجشو میگم کدشو استعلام گرفتم از سایت گلوریا زد اورجینال

عزیزم من انقدر سرچ کردم تو نی‌نی‌سایت راجع بهش که به شما رسیدم.میشه بگی از کدوم پیج خریدی؟ انگار بس ...

https://instagram.com/easyslim.orginal?igshid=1wjjjrpnd9gk3

سلام عزیزم خوبی 

منم خریدم قرص و الان ساعت چهار صبه تپش قلب و بی خوابی زده به سرم 

خیلی نگرانم 

برا شما مشکلی پیش نیومد 

راضی بودی ؟؟؟

یه جا شنیدم تو قرصا شیشه داره خیلی استرس گرفت منو 

میشه کمکم کنی

من استپ وزنی دارم خریدم که کم کنم باز برم تو رژیم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
سلام عزیزم خوبی  منم خریدم قرص و الان ساعت چهار صبه تپش قلب و بی خوابی زده به سرم  خیلی ...

سلام عزیزم من راضی ام تو یه ماه ۵ کیلو کم‌کردم ولی استپ‌کردم دیگه 

سلام عزیزم من راضی ام تو یه ماه ۵ کیلو کم‌کردم ولی استپ‌کردم دیگه 

چند ماه مصرف کردی استپ کردی؟؟

من بخاطر استپ وزنم خریدم روز سوممه 

خیلی سردرد و سرگیجه دارم میترسم 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
چند ماه مصرف کردی استپ کردی؟؟ من بخاطر استپ وزنم خریدم روز سوممه  خیلی سردرد و سرگیجه دارم می ...

یه ماه. روزای اول طبیعیه. آب زیاد بخور عرق بیدمشکم بخور

یه ماه. روزای اول طبیعیه. آب زیاد بخور عرق بیدمشکم بخور

برا شما هم این شکلیه؟

من از دیوار زنگ زدم برام آوردن 

شما هم روزای اول این علائمو داشتی گلم 

من میترسم 

2790
2778
2791
2779
2792