2777
2789
عنوان

خارش شکم شدید در هفت سی و شش بیاید کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 66 پست

عروس ما اینجوری بود بنده خدا نصفه شبم میرفت زیر دوش اب میگرفت رو شکمش یکم اروم میشد . دکترش گفت بعضی ها هفته های اخر بدنشون به جفت حساسیت نشون میده اینجوری میشن 

ایشاالله زایمان کنی راحت بشی عزیزم

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ۳۴ میگن خاکشیر توبارداری خوب نیست زایمان زودرس میاره به نظرتون بخورم از الان؟

کی گفته؟؟؟🤔🤔🤔شربت خاکشیر اتفاقا خوبه ....

تو کم کم تو ۳۸ زایمانته 

دیگ چ زایمان زود رسی😂😂😂

عزیزم من خواهرم بارداریش تو تابستون بود کل روز تابستونو شربت خاکشیر میخورد

سر هفته ۳۹ طبیعی زایمان کرد

ممنونم از همگی.یعنی از گرمای بدنمه یا ک جفت حساسیت دارم یا ک بزرگ شدن شکم روغن زیتون زدم اتیش گرفتم

ببین گلم بخواد ترک بیوفته رو پوست هرکار کنی میوفته روغن و ... برای قبل ترک شاید اثر کنه ولی الان بزنی فایده نداره فقط تحمل کن من ورم هم داشتم دیگه نگم برات چه به روووزم اومد تمام شکم و پاهام جای ناخن بود 

و تنت... وطنم♥️
ممنونم از همگی.یعنی از گرمای بدنمه یا ک جفت حساسیت دارم یا ک بزرگ شدن شکم روغن زیتون زدم اتیش گرفتم

دوست من از ماه دوم شروع کرد روغن زیتون و ژل آلوورا زد هرشب نوبتی میزد‌. حتی ی ترک هم برنداشت. انگار نه انگار زایمان کرده فقط خط بخیه ش یکم معلومه

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   

هرچی بچه بزرگتر بشه بدتر میشی و چاره نداری البته تو اولین بارداری اینقدر شدیده تو بارداریهای بعدی یا کلا نیست این مشکل یا خیییییلللیییی کمه چون پوست به فنا رفته و شل و بازه

و تنت... وطنم♥️
میدونم ک چقد سخته منم شکمم ورم داره معلومه

برا من انگار پایین شکمم حالت پینه شده بود بسسسس که ترک خورد هم ورم داشتم هم بچه با وزن ۴کیلو اومد منفجر شدم رسما پاهام فقط تو دمپایی شوهرم جا میشد

و تنت... وطنم♥️