2777
2789
عنوان

سیاست زنانھ

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید طولانیه گفتم شاید کمکت کنه😘

تو جمع از اخلاقای خوبش تعریف کن

مردا عاشق این کارن

هیچوقت بدشو پیش خانوادت نگو نسبت بهش دل چرکین میشن

هر کاری که برات انجام میده هر چقد کوچیک ازش تشکر کن اینطوری اونم یاد میگیره

اگه ازش ایرادی خواستی بگیری اول چند تا از اخلاقای خوبشو بگو بعد اون ایرادو بهش بگو

وقتی میاد خونه تا نیم ساعت سوال پیچش نکن یا هی حرف نزن معمولا مردا تا نیم ساعت یه ساعت فقط میخوان برای خودشون باشن از بس از صبح تو محل کار درگیر فکری و کاری داشتن تو اون مدت ازش پذیرایی کن با روی خوش بهش خوش امد بگو بغلش کن صورتشو ببوس

سعی کن وقتی میاد خونه خونت مرتب باشه و غذا و چای آماده

دوش گرفته و مرتب باشی

گاهی اوقات بشینید از رویاهاتون و برنامه های ایندتون صحبت کنین 

اگه دلخوری ای از هم دارین با هم صحبت کنین

من و همسرم هر از گاهی باهم میشینیم صحبت میکنیم که مثلا چه اخلاق بدی داشتیم و الان خوب شده و دوست داریم چه اخلاقمون بهتر بشه این واقعا تاثیر گذاشته باعث شده خیلی از مشکلاتمون برطرف بشه

مادر شوهرت دخالتاش چه جوریه؟همسرت حمایتت میکنه یا نه؟

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
ببخشید طولانیه گفتم شاید کمکت کنه😘 تو جمع از اخلاقای خوبش تعریف کن مردا عاشق این کارن هیچوقت بدش ...

مرسی عشق دلم........

حرفات یادداشت کردم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مرسی عشق دلم........ حرفات یادداشت کردم

قربونت عزیزم

انشاا... تونسته باشم کمکت کرده باشم

درمورد دخالت خانواده همسر تجربه ای ندارم ولی فقط اینو میدونم که نباید بذاری احترام بینتون از بین بره خیلی محترمانه سعی کن اون مسئله رو حل کنی

انشاا... که اوناهم دست از دخالت تو زندگیتون بردارن

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
دیگه دلم ازش شکسته 

از این دلشکستن ها که همه دارن عزیزم😔تو زندگی همه هست

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

قربونت عزیزم انشاا... تونسته باشم کمکت کرده باشم درمورد دخالت خانواده همسر تجربه ای ندارم ولی فقط ...

انشاللھ ممنونتم.خاھری

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨