2777
2789
ممنون المیرا و شهرزاد جان المیرا جان واسه زبانِ پسرت نگران نباش یاد میگیره. من ۱ سال اتاوا بودم و دخترم اونموقع ۳.۵ سالش بود. YMCA یه سری کلاس داشت واسه بچه ها. ۳۰-۴۰ دلار عضویت ماهانش بود و اونجا روزانه از ساعت ۱۰-۱۱ تا ۲- ۳ بعد از ظهر کلاسهای مختلف داشت. هر کلاسی ۴۵ دقیقه بود مثلا شنا، کاردستی، جیم و ... من میبردمش اونجا خودم هم اونجا یا میرفتم پیاده روی یا خرید. خیلی‌ هزینش کم بود ولی‌ اگه حتا بیشتر از این هم بشه کانادا زمان تکس ریترن تا سقف ۶۰۰ دلار واسه بچه‌های زیر ۱۶ سال که هزینه‌های ورزشی و اینجور چیزا داشته باشن بر می‌گردونه. و یا اگه درآمدتون بالا باشه از تکسی که باید بدید کم میشه. البته این اطلاعات مالِ ۴-۵ سال پیشه.
دوستان عزیزم، سلام ساریناز هستم، ساکن تورنتو... خوشحال میشم که اگر در زمینه کاهش وزن یا افزایش وزن سوالی دارید، جوابگو باشم.ً بهترین رژیم غذایی انچه بدنتون بیشتر از همه چیز نیاز داره همراه با انرژی دو چندان خانمای ساکن کانادا و خصوصا تورنتو زیبا😘 لطفا به ایمیلم، پیام بدین و شماره بگذارین تا تماس بگیرم Sarinazkb@gmail.com

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان عزیزم، سلام ساریناز هستم، ساکن تورنتو... خوشحال میشم که اگر در زمینه کاهش وزن یا افزایش وزن سوالی دارید، جوابگو باشم.ً بهترین رژیم غذایی انچه بدنتون بیشتر از همه چیز نیاز داره همراه با انرژی دو چندان خانمای ساکن کانادا و خصوصا تورنتو زیبا😘 لطفا به ایمیلم، پیام بدین و شماره بگذارین تا تماس بگیرم Sarinazkb@gmail.com
میشه منم یه سوال بپرسم ما تازه ویزای کانادامون اومده و تا فوریه اعتبار داره و ما قراره اوایل اکتبر بیایم. از طرفی من باردار هستم و به امید خدا اواسط دسامبر تاریخ زایمانمه. یکی از دوستام که توی کاناداست گفت وقتی بیای اینجا سه ماه طول میکشه که کارت اقامتت بیاد و health card بگیری و چون تاریخ زایمانت حدودا دو ماه بعد از ورودت هست باید هزینه زایمان رو خودت بدی که کم هم نیست. البته این دوستم بیشتر از هفت هشت ساله که اونجاست و من فکر کردم شاید قوانین عوض شده چون دو سه نفر دیگه میگفتن که چهل و پنج روزه کارت اقامت میاد. میشه اگه کسی تازه رفته منو راهنمایی کنه که اگه کارت اقامت زودتر بیاد میشه هلت کارت رو هم گرفت؟
Lilypie First Birthday tickers
آناهیتا جان بستگی داره به کدوم استان بیاین مثلا منیتوبا و ساسکچوان از همون روز اول بیمه هستید درسته که ممکنه کارت سلامت نداشته باشید ولی اگر هزینه ای بکنید کاملش رو بهتون بر میگردونند ولی من میدونم کبک- اونتاریو -بریتیش کلمبیا 3 ماه اول بیمه(health( نیستید و باید از ایران بیمه کنید خودتون رو در مورد آلبرتا و بقیه استانها هم نمیدونم حالا شما میخواهید کدوم استان بیاید؟ بعد هم مطمئن هستید که هواپیمایی اجازه پرواز به شما میده چون 3 ماه آخر 7-8-9 اجازه پرواز نمیدن معمولا اینها رو پرسیدید؟
مرسی شهرزاد جون و صدگل عزیز از راهنماییهای خوبتون شهرزاد جون متاسفانه در مورد زایمان تسهیلات ندارن و ظاهران بیمه هم شاملش نمیشه. صدگل جون اگه هزینه ها رو برمیگردونن پس چرا توی نامه ای که همراه ویزا اومده نوشته به فکر بیمه برای سه ماه اول باشید؟ صد گل جون من زنگ زدم به ایرلاینی که میخوایم بلیط بگیریم گفت تا هفته سی و پنج هیچ مشکلی برای سفر نیست از سی و پنج تا سی و هشت هم باید نامه دکتر باشه و کلا اجازه میدن.
ما میخوایم بریم آنتاریو که رایگان نیست. آلبرتا رو شنیده بودم از همون اول فعال میشه ولی خیلیییی سرده و باید اولین لندینگ اونجا باشه که وقتی قیمت بلیط رو چک کردیم دیدیم خیلی خیلی گرونتره و تقریبا مثل همون هزینه بیمارستان میشه. دوستم از دکترش پرسیده بود گفته بود حدود چهار هزار تا هزینه داره و یکی دیگه بهش گفته بود سه هزار و خورده ای هزینه زایمان
سلام دوستای گل و مهربونم انشاالله که حال و احوال همتون خوب باشه و راضی از همه چیز یادم نمیاد اخرین پست رو کی گذاشتم اما همیشه به یادتون بودم . نمی خواستم بیام تا وقتی هنوز هیچ چیز معلوم نیست الان حدود چهار سالی میشه که تب کانادا برای ما بیشتر و جدی تر شده و توی این چهار سال کاری نمی تونستیم پیش ببریم دیشب که مدارک رو داشتیم میذاشتیم یه حسی امده بود سراغمممممممممم نمیدونم شاید دوستایی که بعد از مدتی این تجربه رو داشتن بتونن درک کنن خلاصه که خدا کمکمون کرد و ما به لطف خودش امروز مدارک رو پست کردیم باقیش هم با خود خدا انشاالله که خیر و صلاح همه رو بخواد و همیشه کنار همه بمونه این مدت خیلی استرس داشتیمممممممممم خیلیییییییییییییی از اماده سازی مدارک خودمون بگیرید تا مدارکی که عمو جان از کانادا فرستاد و هنوز هم نرسیده و مجبور شد دوباره مدارک رو تهیه کنه و بده به مسافر خلاصه که خواستم بیام زودتر از مهربونی همه ی دوستای گل تشکر کنم این مدت به مامان کیانا و هیلای عزیز خیلی خیلی خیلی زحمت دادم و اونا با جون و دل لطف داشتن و کمک کردن روی همتونو می بوسم و بهترین ها رو برای هممون از خدای مهربون می خوام
سلام به همه دوستان گلم لیلا جان چند تا سوال دارم ازت که اگه اشکالی نداره شمارتون رو داشته باشممیشه پیغام دوستیم رو قبول کنی .بعدش شمارم رو براتون میفرستم.مرسی
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
اینم از اخرین پست من قبل از امرو خخخخخخخخخخخخخ سماءآنلاین پست ها : 27741 عضویت:1389/1/26 1393/2/22 - 8:13 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل اینقدر از این کانادا بدم امده حد نداره. امروز فهمیدم ایلتس بالای 6 که باید باشه اینجوریه که تمام اسکیل ها باید بالای 6 باشه. مصی یه 5.5 هم داره. گند بزنن به این قوانین مسخرشون واقعا. (0) لایک www.ninimodel.com سماءآنلاین پست ها : 27741 عضویت:1389/1/26 1393/2/22 - 8:13 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل هیچی این همه زحمت همش پرید. (0) لایک
سلام به همه دوستان گلم هیلا جان چند تا سوال دارم ازت که اگه اشکالی نداره شمارتون رو داشته باشممیشه پیغام دوستیم رو قبول کنی .بعدش شمارم رو براتون میفرستم.مرسی
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)