2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان داتیس جون جالبه همسر منم مهندس عمران هستن و دوست دارن برن ونکور چون دوستم اونجاست ولی من میگم یه جایی بریم که رشته شمارو بهتر بخوان مثل کلگری ولی موافق نیست حالا شما ونکور کار برای همسرتون اما دست یا باید دنبال کار بگردید؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
مامان داتیس جون نگران نباش معمولا وقتی فایل نامبرتون میاد دیگه مراحل سختتونو پشت سر گذاشتید انشالله که سریعتر ویزا تون میاد
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
باران خانم چیزی که در مورد یکی گه بیاد چک آپ بد یجچال رو هم پر کنه شنیدی هزار درصد اشباهه! اصن کی اینا رو گفته!
به عقیده من بهتره ایران بمونی و باردار بشی و بعدش مثلا ماه 7 به همراه کلیه ی داروهات برای لندینگ اقدام کنی (که بچه ات پاسپورتش رو بگیره). این عقیده ی من.
حالا دیگه خودت میدونی.
در ادامه باران خانم :
هپارین زدن هیچ کار سختی نیست.همسرت میتونه بزنه.ولی چون حاملگی دوره ی بسیار سختی هستش بهتره کنار خانواده ات باشی. دکترهای ایران رو هم هیچ جا نداره. من خودم با اینکه 11 ساله خارج از ایران زندگی میکنم با تمام قلبم به تخصص دکترهای ایران اعتقاد دارم.مخصوصن دکترهای زنان و زایمان
باران جون در مورد سیستم درمان تو کانادا باید بگم که جزء سیستمهای خوب تو دنیاست. البته خودم وقتی تو کانادا زندگی میکردم این اعتقاد رو نداشتم ولی چون تو ایران تو بخش درمان کار کردم و مطالعاتی رو داشتم متوجه شدم. ولی همین سیستم خوب مشکلاتی هم داره که فکر نکنم اون خیلی برای مورد شما نگران کننده باشه.
من چندین مورد خوب و بدش رو برات مینویسم، دوستان هم میان بیشتر راهنمایی میکنند.

1- لیستهای انتظار نسبتا طولانی برای مراجعه به پزشک متخصص که حتما باید از طرف پزشک عمومی معرفی بشه (بین 1 تا 6 ماه)
2- تچهیزات عالی پزشکی
3- داروهای با کیفیت و البته گرون (بستگی به استان و نوع بیمه داره)
4- تقریبا هزینه رایگان برای خیلی از موارد درمان (من خودم از زمان بارداری تا زایمان و بعدش و پزشک اطفال و سونو گرافی، آزمایش و ...... به جز 60 دلار که تو بیمارستان اتاق خصوصی خواستم هیچ هزینه دیگه ای نداشتم)
5- تعداد کم پزشک متبحر و بنام در مقایسه با ایران
6- رفتار، توجه و رسیدگی پزشک و پرستار اصلا قابل مقایسه با ایران نیست

با توجه به مشکل شما به نظر من شرایط بهتری رو خواهی داشت تو کانادا فقط به محض ورود بهتره پزشک خانواده اتنخاب کنی و مشکلت رو مطرح کنی.

من موردی رو میدونم که خودش پرستار بود و همسرش پزشک در ایران و 5 بار سقط و زایمان در ماههای 3 تا 6 بارداری داشت ، الان دو تا بچه داره و ناگفته نمونه که به مدت 4 ماه در بیمارستان در زمان بارداری بستری بود و به بهترین نحو ازش مراقبت میشد.

ضمنا اون داستانهای هفته ای 1 بار میان واسه چکاب و یخچال پر میکنند و ..... واسه تو رویاست.
از این خبرا نیست.
باران جون اینکه ایران اقدام کنی یا اینجا خوب یه تصمیم شخصیه و بستگی به سن و سال و شرایطت هم داره.

من خودم باشم حتما بعد از کانادا اومدن اقدام میکنم و به نظرم بارداری و زایمان و مسایل مربوط به اون تو کانادا آسون تره. ولی خوب هر کسی روحیات و شرایط خودش رو داره.

ببین اول در مورد بیمه استانی که میخوای بری تحقیق کن. مثلا استان آلبرتا به محض ورود شما میتونی بیمه بشی ولی استان آنتاریو باید 3 ماه زندگی کنی و بعد بیمه میشی و هر دو استان بیمه درمانی رایگان داره (البته اگه شرایطش تا الان عوض نشده باشه) و به نظرم هزینه دارو هر چقدر هم زیاد باشه با توجه به اینکه شما لازم نیست بابت ویزیت پزشک و آزمایش و سونو و .... هزینه بدید مطمئنا هزینتون کمتر از ایران خواهد شد. شما به محض اینکه مطمئن شدی بیمه داری میتونی باردار شی و بری پیش پزشک عمومی و معمولا از ماه سوم بارداری میری تحت نظر پزشک متخصص.

اینکه گفتم لیست انتظار داره واسه زمانی هست که شما بخوای از درمانهای نازایی زیر نظر پزشک استفاده کنی. و الا اگه باردار شدنت مشکلی نداره و فقط لازمه بعدا تحت درمان و دارو باشی لیست انتظاری در کار نیست ولی همه سابقه پزشکیت رو سریع به محض ورود و گرفتن بیمه با پزشک مورد نظر مطرح کن که راهنمایی های لازم رو بهت بکنه.

البته شما اگه استانی هم برید که لازم باشه 3 ماه زندگی کنید و بعد بیمه بشید میتونید برای اون سه ماه از همون ایران بیمه خریداری کنید که من دقیق شرایطش رو نمیدونم . بد نیست تو این مورد تحقیق کنی.
بچه لطفا بیان نظر بدین؟

من دوباره استرس گرفتم. ما الان تمام مدارکمون برای اقدام برای استان نواسکوشیا امادست.

اما اصلا نمی دونم چی کار کنیم؟ متاسفانه عمومم اصلا در جریان کارای مهاجرتی نیست و نمی تونه کمکی کنه.

به همسرم گفتم که به جای اینکه هزینه ی وکیل کنیم بیا هم برای نوااسکوشیا اقدام کنیم هم برای فدرال که می میاد.

چون از کجا معلوم یهوو ممکنه می دوباره یه ادای جدید در بیارن.

خلاصه بیاین بگین چی کار کنیم؟ برای هر دو اقدام کنیم؟ کسی می دونه کجا باید برم و چه فرمی رو پر کنم؟
ُما جون اگر میتونی برای هر دو اقدام کنی خوب اینکار رو بکن . تجربه نشون داده انقدر اینها بی قانون هستند که باید از هر دری اقدام کارد تا یکی باز بشه
و دوم اینکه برای چی وکیل بگیری !!! در هر شرایط وکیل نگیر . بابا ما ها که تحصیل کرده ایم دو تا فرم درخواسته که باید پر بکنی برای چی پول وکیل . تازه اینو بدونید که در این مورد داشتن وکیل امیتاز منفی حساب میشه چون شما به عنوا ن نیروی کار ماهر میخواین برین یه کشور دیگه اونوقت برای پر کردن دو تا فرم یه نفر استخدام کنید !!
تو اپلای ابرود و همین طور فیس بوک گروهای زیادی هستند که واقعا دارن از جون و دل به همدیگه کمک میکن بهتره عضو اونها بشی . الان گروه ما تو فیس بیشتر از 10000 نفر عضو مهاجر فقط برای کبک داره !!!الانم خییل میبینم که در مورد این استان جدید دارن بحث میکنن و خیلی ها دران به اون سمت میرن میتونی از اونها هم کمک بگیری
سماء جون با توجه به اینکه تعداد محدود میگیرند و مطمئنا زود پر خواهد شد. نظر من اینه که شما همین الان واسه اینجا اقدام کن و در ماه می اگه رشتتون بود و تونستید اقدام کنید اینجا رو کنسل کنید. چون فکر نکنم همزمان بشه از 2 طریق اقدام کرد. و از اونجایی که هر سال شرایط رو دارند سخت تر میکنند به نظرم این شانس و از دست نده.