باران جون در مورد سیستم درمان تو کانادا باید بگم که جزء سیستمهای خوب تو دنیاست. البته خودم وقتی تو کانادا زندگی میکردم این اعتقاد رو نداشتم ولی چون تو ایران تو بخش درمان کار کردم و مطالعاتی رو داشتم متوجه شدم. ولی همین سیستم خوب مشکلاتی هم داره که فکر نکنم اون خیلی برای مورد شما نگران کننده باشه.
من چندین مورد خوب و بدش رو برات مینویسم، دوستان هم میان بیشتر راهنمایی میکنند.
1- لیستهای انتظار نسبتا طولانی برای مراجعه به پزشک متخصص که حتما باید از طرف پزشک عمومی معرفی بشه (بین 1 تا 6 ماه)
2- تچهیزات عالی پزشکی
3- داروهای با کیفیت و البته گرون (بستگی به استان و نوع بیمه داره)
4- تقریبا هزینه رایگان برای خیلی از موارد درمان (من خودم از زمان بارداری تا زایمان و بعدش و پزشک اطفال و سونو گرافی، آزمایش و ...... به جز 60 دلار که تو بیمارستان اتاق خصوصی خواستم هیچ هزینه دیگه ای نداشتم)
5- تعداد کم پزشک متبحر و بنام در مقایسه با ایران
6- رفتار، توجه و رسیدگی پزشک و پرستار اصلا قابل مقایسه با ایران نیست
با توجه به مشکل شما به نظر من شرایط بهتری رو خواهی داشت تو کانادا فقط به محض ورود بهتره پزشک خانواده اتنخاب کنی و مشکلت رو مطرح کنی.
من موردی رو میدونم که خودش پرستار بود و همسرش پزشک در ایران و 5 بار سقط و زایمان در ماههای 3 تا 6 بارداری داشت ، الان دو تا بچه داره و ناگفته نمونه که به مدت 4 ماه در بیمارستان در زمان بارداری بستری بود و به بهترین نحو ازش مراقبت میشد.
ضمنا اون داستانهای هفته ای 1 بار میان واسه چکاب و یخچال پر میکنند و ..... واسه تو رویاست.

از این خبرا نیست.