2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی خیال بودما

اما می دونی چیه من می بینم همین جور داره عمرم می ره و هنوز هیچی.

تا بود سربازی مصی و حالا هم درس خوندنش.

تا کی می خوام بدون بچه باشیم؟

نمی خوام اختلاف سنیم زیاد باشه با بچه

مرسی نسیم جون.

آره صدف می دونم.منم همین رو می گم می گم از همه راه ها اقدام کنیم نشد دیگه قسمت نبوده.

اما مصی می گه قسمت باشه می شه یعنی بشین خدا جور کنه.نمی شه که.حرص می خورم دیگه.

الان رفتم یه مدرک دکوراسیون داخلی بگیرم از ACS لندن.

خوب حالا گرفتمم وقتی اینجا کار نیست می خوام چر کار؟دارم این کارا رو می کنم اونجا بتونم راحت کار گیر بیارم مثلا

از طرفی پارسال که دلار 1500 بود گفتم بیا سرمایه گذاری اقدام کنیم.گفت نه.

حداقلش این بود الان سرمایمون به دلار بود دیگه

می دونم اونجا مدینه فاضله نیست .می دونم خیلی هم سخته.

اما حداقل حرص کمتر می خوری.آب و هوا ی آلوده نداری.بچت مدرسه ای نمیره که نگران باشی.

باور کن مدارس ایران افتضاحه.بخصوص دولتی ها.

بخوایم بره غیرانتفاعی سالی 10 ملیون باید بذاری کنار که 4 چشمی حواسشون باشه.

هر روز دلار میره بالا.یعنی هیچ برنامه ی سرمایه گذاری طوری نمی تونی داشته باشی.

ما بعد عمری گفتیم بریم سفر بعد از کنکور مصی.

نمی دونی چه وضعیه با این دلارا.
نسیم همون.

به مصی همونو گفتم.

آره انشاالله میرم تو کارش.

فقط این که من زبانم در حد نامه نگاری و اینا نیست باید با خواهرم بشینم هی بهش میل بدم.

و اینکه من این وکیل رو از تو سایت امیگرشن دولت کانادا پیدا کردم.اما بازم باید تحقیق کنم که مطمئنه یا نه؟

خوبیش اینه قسطی می گرفت.

بعد به نظرت سوریه کارش؟ و اینکه باید آیلتس داشته باشم؟ نگفته بود چیزی در مورد ایلتس
یه زنگ به این شماره بزن ۰۰۱ ۴۱۶۵۷۳۴۴۸۴ یه خانومست به اسم گیتی‌ مهتدی. وکیل نیست مشاور مهاجرتیه مدرکش رو تازه گرفته یه زمانی‌ صاحب خونه مهدی بوده بعدش هم نمایندگی‌ ایران ایر رو اینجا داشت و یه آژانس هواپیمایی‌ ما همش ازش بلیط میگرفتیم. من چند بار امتحانش کردم اون موقع آدمیه که اگه کاری رو قبول کنه به نحو احسنت انجام میده. آدم درستیه اگه یه کاری نشه میگه نمیشه بعد چون تازه کاره می‌خواد خودش رو جا بندازه اگه راهی‌ باشه حتما برات پیدا میکنه. بهش بگو نسیم معرفیت کرده.
به خدا نمی خوام ناشکری کنم.

خدا رو شکر اما واقعا از خدا می خوام تو ایران بچه دار نشم.بیشتر نگرانیم از آینده بچمه.

ممکنه این همه دارم جوش می زنم برم کانادا بچم از ایرانی هم بدتر بشه اما حداقل اوون موقع من مسئولیتم رو در مورد انتخاب جامعه انجام دادم.

تو این مدارس همون چیزایی که به خورد ماها دادن به خورد بچه بدن.چی می مونه.می شه یکی مثل ماها .بین عقل و اوون چیزایی که اینا می گفتن گیر کنه.

هنوزم خودش رو اصل رو پیدا نکنه

تازه این چیزا بی خیال خود بچه ها.اصلا نمی دونین چیه هر چی بگم کمه.

از هم ج ن س بازی بگیرین برین جلو .(واقعا ببخشید)
ببخشید بچه ها من برم که دخترم خوابش میاد.ساعت 1.30 شبه و من پای کامی.سما جون امیدوارم هر چی صلاحتونو همون واستون اتفاق بیفته ولی کلا سعی کن خودتو کنترل کنی و از زندگی و این دوران نهایت لذت رو ببری حالا هرجور که میتونی .سخته ولی شدنیه.اینقدر هم به این پسر بیچاره گیر نده سعی کن با ارامش جلو بری.