2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان

من سولماز هستم و ساکن تهران ...ما از طریق نیروی متخصص برای کانادا اقدام کردیم... مدیکالمون اومده و اگه خدا بخواد تا ۱ سال دیگه میریم ..۲-۳ تا دوست صمیمی‌ تو ترنتو دارم ولی‌ دوست دارم تو این فرصتی که دارم دوستای بیشتری پیدا کنم.خوش حال میشم اگه باهاتون بیشتر آشنا شم
سلام سوگلی عزیز خوبی؟

خوش امدی به تاپیک.

من سما هستم فعلا در تهران.

عزیزم می شه بگی چرا تا یه سال دیگه می رین؟مگه ویزاتون نیومده؟یعنی خودتون نمی خواین زودتر برین

کی اقدام کردین سوگلی جان
بچه ها ببخشید مامان من یهو قرار شد اومدنش رو جلو بندازه درگیر شدم. چون آلرژی شدید گرفته دکتر ها گفتن بخاطر غبار هواست من و بابامم بهش گفتیم تو که قراره دو هفته دیگه بیای خوب زودتر بیا چون الرزیش اینقدر شدید بود که نیاز به سرم مرفین هم پیدا کرده بود. خلاصه که امروز میرسه. سما جون خیلی بهت تبریک میگم. فکر کنم همسرت هم مثل من شمارش معکوس رو شروع کرده باشه حدودا 6 هفته مونده . سولماز جون من تورونتو هستم البته تا اون موقع که شما میاین شاید ونکور باشیم ولی داریم سعیمون رو میکنیم که برگردیم تورونتو حالا ببینیم چی میشه
مرسی سارا جون-پس این حالتها نشانه ی تازه دیوانه شدن نیست هههههه عادیه شهرزاد و شماهم دچارش شدید.ولی خیلی بده باور کنید ازغذا افتادم همش یکجانشستم فکر میکنم دستم به هیچ کاری نمیره-از خونواده هامون هم که دوریم اصلا شبیه اونهائی نیستیم که میخوان برن کانادا ویکماه مونده به سفر در تب وتاب وسایل فروختن و وسایل خریدن هستن-