2789
میشاد جان من رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست

ببین اگه رشتت Chemistry هست میشه شیمی محض 12 امتیاز داره تو کبک و جز گروه B کبک هست

ولی اگه Chemiacal Engineering هست میشه مهندس شیمی و 6 امتیاز داره و جز گروه C میشه حالا بگو کدوم هستی؟
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام به همه.

ساهارا ترم سه چی قبول شدی؟همون فرانسه؟آورین آورین.

میشاد جون این وضع خیلی بده خیلی.شما اوضات خیلی بهتر از ماست .همسر من هنوز پاس نداره با اوضاع این م م لکت اصلا معلوم نیست بعد از سربازی و گرفتن کارت لامصب پایان خدمت چقدر طول می کشه واسه پاس.

ما کلاسمون یه امید خدا اخر اردیبهشت شروع می شه برای ایلتس.

اونو می گیریم و تا اوون زمان اگه خدا بخواد کارای همسری درست می شه و مدارک رو می فرستیم.:)
اما شما هر چه سریع تر برو امتحان ایلتس رو بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سپیا جون مثل اینکه لازم نیست برین ترکیه فقط مدارک رو باید فرستاد بعد هم میگن حتی لازم نیست اصل پاسپورت رو بفرستی ویزا رو برات میفرستن فکر کنم ویزا ها رو میخوان بکنن کاغذی مثل امارات. در ضمن سفارت تو ترکیه سریعتر از سفارت ایران ویزا میده در مورد پاسپورت ایرانی هم من تا حالا ۲2 بار اینجا عوض کردم پاسپورتم رو بعدش هم ایران رفتم هیچ مشکلی نبود. این دفعه آخر که 4 روزه اومد تازه زنگ زدم ازشون بپرسم چقدر طول میکشه خانومی که گوشی رو جواب داد اینقدر مهربون و مودب بود که من کلی تعجب کردم دارد و بالاشون بخوره تو سر سفارت کانادا تو ایران که خیلی بی ادبان فکر میکنن آدم نوکرشونه. من که یه بار حسابی اونجا داد و بیداد کردم.
سما جون نگران نباش بلاخره یجورایی درست میشه میگن زندگی 100 سال اولش سخته بعدش دیگه راحت میشه
بچه ها ویزا از انکارا صادر میشه اما لزومی نداره که شخص بره تا انکارا اینکار رو با پست هم میشه انجام داد واسه سریع تر کردن روند کاری اینکار رو کردن یه جورایی بهتر شد لازم نیست صف وایستند
[خدایا شکر همه نعمتات]
خوب خدا رو شکر یه جا شانس با ایرانی ها شد خوبی نسیمی؟بووووووووووووووووووووووس

دوستان امتحان ایلتسی که وزارت علوم و دانشگاه ازاد برگذار می کنه هم اعتبار داره؟اخه شنیدم که اعتبار نداره.
سلام دوستان
ساهارا رشته من شیمی کاربردی هست applied chemistry
سما آره باید آیلتس رو بدم ولی نمیدونم فرانسه یا آیلتس؟چون نمیدونم از چه طریقی میخوام اپلای کنم :-)))))))))
دوستان سابقه کار من با رشته تحصیلی ام یکسان نیست..مشکلی نداره؟برای استرالیا که این مسئله مشکل داره
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوستای گل خوبین؟

میشاد جون ما هم همین مشکل رو داشتیم زنگ بزن یه جا بپرس اما به هر حال آیلتس گرفتن ضرر نداره.اگه هم از کبک اقدام کردی می تونی ارایه بدی که خیلی هم امتیاز داره.
تهرانی؟دیروز رفتم یه موسسه برای ایلتس 5 ماهه فشرده .تعین سطح دادم و کلاس ها تا چند روز دیگه شروع می شه.اگه خواستی بیا توم.:)