2777
2789
مامان ملیحه جان همسره من استاد دانشگاست سوالات چیه؟
سپیده جون خوبی؟
مهد کودک برای خونوادهای بدونه درامد ارزونه ولی اگه کار داشته باشی ‎ خیلی گرونه بینه pansad تا hezarدلار در ماه میشه
وای ماریا جون !‌خوب مگه کسی که کار نمیکنه بچه اش رو هم مهد میگذاره .
یعنی بهتره آدم کار نکنه ؟ فکر میکنم هزار تاحقوق یکماهه یک کارگر صفر باشه ؟
هر چند بنظر من می ارزه ، آدم تمام حقوقش رو بده برای مهد ولی خودش از فرصت آشنایی با جامعه استفاده کنه .
بعد تمام و قتش چی؟. مثلا الان مهد نلیسا بطو ررسمی میگه از ?:?? صبح تا ? بعد از ظهر ،‌یعنی پول اضافه ای از من نمیگیره . خیلی از مهد ها اینطوری نیستن .ولی خوب یک سری مهد های باشرایط خاص هم پیدا مسیشن ،‌اونجا هم این استثناها هست یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماریا جونم. از دست این اینترنت ما اوندفعه نتونستیم درست صحبت کنیم.
ماریا خانم شوهر شما چی تدریس میکنن؟کدوم دانشگاهن؟
ما میخوایم راجه به شرایط پذیرش بپرسیم و یه ارتباطاتی با استادا و دانشجو های رشته خودمون(برق.کنترل. مکاترونیک. رباتیک. اتوماسیون) بدست بیاریم
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
سلام به همه مامانای خوب وچه ساکن کانادا و چه عازم کانادا
من چند تا سوال داشتم؛خوشحال میشم راهنماییم کنید
من و شوشو چند ماهه که از طریق وکیل اقدام کردیم واسه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که از این طریق رفته باشه یا کارش در حال انجام باشه؟
و اینکه ما هنوز بچه نداریم,میخوام ببینم که اینجا بذارم باردار بشم و نینیم بدنیا بیاد به نظر شما بهتر و راحتتر هست یا اونجا؟از این میترسم که اونجا احتیاج به دکتر و دوا واسه ناباروری پیدا کنیم و هزینه ش اونجا بالا باشه
کسی ازد وستان در این زمینه اطلاعی داره که منو راهنمایی کنه؟که هزینه های نا باروری اونجا چطوره؟
مرسی
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
سلام به همه
من تجربه زندگی 6 ماهه در کانادا رو دارم.همسرم دانشجوی دکترا بود با هم ویزا گرفتیم ورفتیم ولی من خیلی نتونسم دوام بیارم (شاید هم اشتباه کردم نمی دونم)اصلا فکر نکنید که مامانی یا بابایی هستم اینجا هم 6 ماه !!!!!!!! یکبار می بینمشون چون خیلی خیلی اذیتم می کنن .بعد یه ترم درس خوندن همسرم و دنبال کار گشتن من (البته کار پیدا نکردم ولی پذیرش برای فوق لیسانس گرفتم)برگشتیم ایران .اینجا هم همسرم خیلی ناراحته یعنی در ودیوار اینجا براش هیچ معنی و مفهومی نداره.زندگی مون خیلی بیرنگ وبی روح شده.
نمیدونم چی کار کنم دوباره پاشم برم یا اینکه ایران بمونم؟
ممنون مریم جون
میدونی,میترسم اینجا اقدام کنم,دوا درمون کنم بعد کارمون طول بکشه,نینی بد موقع بدنیا بیاد؛از طرف دیگه هم میترسم نینیم کانادا بدنیا بیاد اونوقت کسی اینجا پیشم نباشه کمکم کنه,دست تنها بمونم,خیلی دیگه اینجوری سخت میشه:(
شما کدوم شهر هستی؟
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
سلام
گلی جون منم تقریبا شرایط تو رو دارم
نمیدونم چکار کنم میترسم کارمون طول بکشه و سنمون هم بالا بره و بچه دار شدن سخت بشه برامون
خیلی با این تصمیم گیری درگیرم
واقعا به کمک احتیاج دارم

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس