2777
2789
عنوان

بعضی نی نی سایتی ها اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست
نمیدونم عزیزم باید اینستا داشته باشی وارد بشی

مرسی شماهم میتونی امتحان‌ کنی ببینی اینحوری‌میشه بره شما هم؟

اگ مانتو# بزنی تو گوگل میاره اینستاییارو

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اولا اینحوری نبود همه‌چیو میدیدم راحت .😕

نه دیگه چند وقته باید عضو اینستا شی تا بتونی تمام پست هارو ببینی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها کسی میدونه چرا اینحوری میشه؟ من قبلا ی موضوع تو گوگل سرچ میکردم با # ک‍ ‍ تو اینستا بیار ...

باید پیج بزنی سیاست جدید

تیکر کنکوره کثافته😑💚#من_اگر_خوب_اگر_بد_تو_برو_خود_را_باش❤#می
علامه دهرن🤣🤗🤗🤗🤗

وااااای تو هم دیدی؟؟ 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
باید پیج بزنی سیاست جدید

اوفف مرسی من قبلا اتقد‌ول میچرخیدم الان دیگ جلومو گرفتن😂😂

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
مرسی شماهم میتونی امتحان‌ کنی ببینی اینحوری‌میشه بره شما هم؟ اگ مانتو# بزنی تو گوگل میاره اینستا ...

امتحان کردم برا من باز شد عزیزم

البته اینستا هم دارم نمیدونم بهم ربط دارن یا ن

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
نه دیگه چند وقته باید عضو اینستا شی تا بتونی تمام پست هارو ببینی

ااا مرسی گفتم شاید راهی باشه

آره بعضیا اینجورین

چند وقته خیلی بیشتر از قبل می بینم این مسئله رو

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
امتحان کردم برا من باز شد عزیزم البته اینستا هم دارم نمیدونم بهم ربط دارن یا ن

مرسی ازت شاید شما اینستا دارید اینحوره .واسهومن‌نمیشه