2777
2789
عنوان

یه جون به جون هام اضافه میشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست

وقتی که فراری زیر پام باشه خونه دوبلکسم تو نیاوران باشه وقتی آرامش داشته باشم وقتی عاشق باشم و عاشقم باشه

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این یه جون به جونام اضافه میشم تو هم عضو باشگاه پرواز هستی اسی

یس😍😛😛😍

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
یس😍😛😛😍

خخخ تا بحال پیامت درج شده

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

بع هیکل مورد پسندم برسم  

یع تصادفم کنم حافظمو از دست بدم هیچکسوووو به یاد نیارم 

و هیییچ وقت نه عاشق بشم نه ازدواج کنم 

به ارزوهام برسم 

ماشین و شغل مناسبمو به دست بیارم 

بشم همونی که میخام 

همه خوشبخت بشن 

امام زمان عزیزم ظهور کنه 

یه صلوات واسه ظهورش میفرستین؟ کردین لایک کنین 

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
خخخ تا بحال پیامت درج شده

عاره تا دلت بخواد😁😁😁😁

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
عاره تا دلت بخواد😁😁😁😁

خخخ برامن چند بار زدم ندرجید ولی همیشه میخونم اسمت چی حالا

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

ازاول میگم 

شوهرم یا بمیره یاطلاقم بده

دخترم ومنو مامانم تنهازندگی کنیم

لاغر شم 

یه ماشینم داشته باشم سه تایی خوش باشیم

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
2790
2778
2791
2779
2792