2777
2789
عنوان

دیشب سقط کردم امروزصبح سونو گفت ....

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 44 پست
خدایی این پستا چیه میذارید. تو رو خدا یکم بفکر حال و روحیه بقیه هم باشید. من از سقط متنفرم

عجببب خب این سایت درمورد اقدامی و بارداریاس شما روحیه حساس داری برو سایتای دیگه

😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی این پستا چیه میذارید. تو رو خدا یکم بفکر حال و روحیه بقیه هم باشید. من از سقط متنفرم

عزیزم چیکارکنم امروز صبح رفتم یه دکتر اصلا انگار فقط پول رومیبینه میگه ظهر بیا کورتاژ جاش اینجاست که بپرسم شما اگه ناراحت میشی اصلا تو نی نی سایت نیا

نه اصلا انشاالله  ک مال شما همینجوری دفع بشه و نیازی ب کورتاژ نباشه

خیلی میترسم مردم وزنده شدم الان خونریزیم کم شده ممکنه چندساعته ولی درد دارم ممکنه دوباره شروع بشه ؟

آهان. الن باید تعجب کنم. براچی حالا میخندی ب نظرم. این چ طرز برخورده

ببین عزیزم برخورد شما بد بود این سایت اصلش براحل مشکلات ناباروری و سقط و بارداری و اینجورچیزاست اسی سقط کرده کمک خواسته و همفکری این درسته که شما اعتراض کنی به پستا چونکه از سقط متنفری؟! شما که لز سقط متنفری نیا تو این تاپیکا

😊
ببین عزیزم برخورد شما بد بود این سایت اصلش براحل مشکلات ناباروری و سقط و بارداری و اینجورچیزاست اسی ...

عزیزم ازاین مدل آدما که بیماری فکری دارن وکمبود شخصیت ومیخوان یه طوری خودشونو مطرح کنن وبرخلاف جریان آب شناکنن فراوونه بابا من ازدرد به خودم میپیچم کمک وهمفکری میخوام این اومده چی میگه فدات شم خوب چرا میایی اینجا برو آهنگایه تتلو گوش بده حالشو ببر

عزیزم ازاین مدل آدما که بیماری فکری دارن وکمبود شخصیت ومیخوان یه طوری خودشونو مطرح کنن وبرخلاف جریان ...

فداسرت 

شما حتما فردا صبحونه کاچی بخورین با روغن زرد درستش کنید، آویشن و بابونه و تخم هویج دم کنید بخورید عالیه برا دفع بقایا منم دو دفعه سقط کردم اینکارو وردم هیچی نموند 

😊
فداسرت  شما حتما فردا صبحونه کاچی بخورین با روغن زرد درستش کنید، آویشن و بابونه و تخم هویج دم ...

دستت درد نکنه عزیزم حتما انجام میدم دعا کنید برام خیلی روزایه سختیه دقیقا مثه یه جنازه شدم خداکنه تموم شه حداقل کورتاژ نخواد

دستت درد نکنه عزیزم حتما انجام میدم دعا کنید برام خیلی روزایه سختیه دقیقا مثه یه جنازه شدم خداکنه تم ...

درکت میکنم واقعا سخته من دوبار سقط کردم یکبارم خارج از رحم ، خارج رحمی که گفتن باید عمل بشی ولی از بیمارستان فرار کردم اومدم خونه با خیال راحت دارو گیاهی خوردم دفع شد ، حتی دکتر باورش نمیشد با دارو دفع شده گفت حتما خارج رحمی نبوده که راحت سقط شد 

این روزها ایشالا بسلامتی بگذره و بعد از چندماه بارداری سالمی داشته باشی 

اینم بگم هرروز سر قاشق رو بزن به عسل بعد بزن به سیاهدانه هرچندتا دونه بچسه همونارو قورت بده رحمتو گرم میکنه سعی کن هرروز شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بدی ، یک پودری هست اسمش دمنوش گیاهی نساء هست فوق العادست اگه بتونی گیر بیاری ، سعی کن بعد از سقط خودتو تقویت کنی اینکارا به تقویت رحم و تخمدون کمک میکنه

😊