سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
ولوام رومبل.وضعیتم قرمزه حال هیچیو ندارم.سیب زمینی گذاشتم آب پز شه کتلت بذارم با پلو واسه نهار
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
[QUOTE=123008761]من ديروز انقدر بيخواب بودم داشتم ميمردم طهر از سركار اومدم گفتم اخجون ميخابم تا شب با خيال راحت&nbs ...[/QUOTE دوست# احمق خدا لعنتت کنه
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
سینمایی ترکیه،با زیر نویس از نت دانلود کردم..رجب ایودیک ۴ و ۵...ترک باشی خودت میفهمی چی میگه نیازی به زیرنویس نیست..ده بار دیدم بازم با دخترام نشستیم نگا میکنیم🤣🤣🤣🤣🤣
نه عزیزم اونقدرم هم نیست اصلا بهم نمیخوره همه میگن هشتاد و خورده ای میخوره بهت ولی بازمدارم سعی میکنم کم کنم وزنمو
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤