2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده 😍

82 بازدید | 15 پست

باردارم بچه مم دختره ولی تو خواب نمیتونستم تشخیص بدم  ولی میدونستم بچه خودمه ازم شسر میومد خیلی منم میکردم تو دهنش اونم می‌خورد 🥴 تعبیرش چیه؟! هر چی تو نت سرچ کردم برا خانوم باردار پیدا نکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا خانمهای باردار از این خوابها زیاد میبینن. 

تعبیر خاصی نداره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

طبیعیه.حتماعزیزم زیاد ب نی نیت فکرمیکنی.

منم بارداربودم ازاین خوابا زیادمیدیدم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

منم خواب دیدم یه خانومی ک میشناسمش رو سرم روسری انداخت

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
خیلی تو فکرشم 

همینه دیگه، ب فکر ی چی باشی خوابشو میبینی

خوابی ک تعبیر داره شرایط داره!

مثلا طرف پاک باشه، جای خوابش ،خودش، لقمه اش و..

اول یا آخر یا وسط ماه تعابیرش فرق داره

خواب صبح یا شب هرکدوم متفاوته

اغلب خوابهای ما محصول تفکرات و کارهای روزانه یا حتی سالانه ماست

روسری شنیدم خیلی خوبه  تو خواب

انشااالله ک همین جوریه

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
شبیه خوابات بچه ات بود؟  چون بعضیا میگن آره

اره ی حس خوبی ب اون بچه ک شیرمیدادم داشتم.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐