2777
2789

🔹 با نام او

گویند یکی از مشایخ مُنکر مقام والای #سعدی بود . شیخ شبی در خواب دید که در های آسمان گشوده شده ، ملائکه با طَبَق های نور به زمین می آمدند .

او پرسید ؛ این اکرامات برای کیست ؟

ملائکه گفتند ؛ برای شیخ #سعدی است ، امروز بیتی گفته است که مقبول درگاه حق تعالی گردیده است.

او پرسید آن بیت کدام است ؟

پس ملائکه این بیت #سعدی را خواندند ؛

برگ درختان سبز ، در نظر هوشیار

هر ورقی دفتری است، معرفت کردگار

از خواب بیدار شد ، به دَرِ سعدی شتافت که قضیه را نقل کند ، دید که سعدی چراغی افروخته و با آواز بلند همین بیت را می خواند و گریه میکند ..

کتاب ریحانه_الادب_جلد3_ص37

🔷

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

عااااااالی بود💖

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعدی چو جورش می بری نزدیک او دیگر مرو  ای بی بصر😏 من می روم؟ او می کشد قلاب را

اگرم به سوی دوزخ ببرند باز خوش خوش

بروم ولی به جَنت نکنم گذار بی‌ تو... 

سعدی#  

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
ممنون که وقت گذاشتین برای مطالعه.

خواهش میکنم همشهری 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
سیزده تبریزی سیز 🤩🤩

بله 

یاشاسین تبریز بالاسی 😍😍😍

افتخار ائلیرم تبریزلیم 😎

☘ اگرم به سوی دوزخ ببرند باز خوش خوش بروم ولی به جَنت نکنم گذار بی‌ تو...  سعدی#  

از دشمنان شکایت برند به دوستان 

چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟

ما خود نمی رویم دوان از قفای کس

او می برد که ما به کمند وی اندریم 

سعدی تو کیستی که در این حلقه کمند

چندان فتاده اند که ما صید لاغریم