2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه😦😦😦

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 37 پست
عزیزم چه مارکایی گرفتی؟

من یخچالم الی ساید.تی وی ال جی.وسایل برقیام گوسونیک.پاناسونیک.همیلتون.کورکماز 

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل عید؟؟

آره قبل عید بگیر

ببین تو نت لیست هست از اونا میتونی استفاده کنی

میتونی چند تا لیست دربیاری 

یکی لوازم آشپزخانه یکی لوازم برقی یکی وسایل چوبی و ....

برای وسایل برقی ی سرچ بکنی مارکا و مزایا و معایب دستت میاد

عزیزم مبارکه 

به نظر من هرچقدر زودتر تموم بشه استرست کمتر و بهتره یکاری کن 2 ماه قبل از عروسی خونتو چیده باشی 

تو اینترنت لیست جهیزیه بگیر و چاپ کن بعد اضافه هارو حذف کن چون خیلی چرت پرت داره بعد هرچی میخری تیک بزن و قیمتو جولوش بنویس 

حتما حتما وسایل بزرگ مثل یخچال و جارو برقی و ماشین ظرف شویی سامسونگ بگیر ماشبن ظرفشویی بوش بگیر سعی من سفید بگیری و سیلور گرفتم اصلا راضی نیستم کلا سعی کن همه چیو روشن انتخاب کنی و اکثر وسایلم تیره است انگار همه جا کوچیکه تاریکه با اینکه خونه ام بزرگه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
عزیزم مبارکه  به نظر من هرچقدر زودتر تموم بشه استرست کمتر و بهتره یکاری کن 2 ماه قبل از عروسی ...

ممنون گلم، وسایل برقی آشپزخونه رو دوس داشتم مشکی نقره ای بگیرم، بهتر نیست؟

ممنون گلم، وسایل برقی آشپزخونه رو دوس داشتم مشکی نقره ای بگیرم، بهتر نیست؟

مال من مشکی نقره ای انگار هیچوقت برق نمیزنه فقط اولش خوبه شایدم من خیلی حساسم دوستم با من ازدواج کرد سفید خرید سال به سال دستمال میکشه وسایلشو همیشه تمیزه برق میزنه اشپزخونه اش تمیز و بزرگ دیده میشه

با سرکه تمیز کن خیلی خوبه

تمیز که میشه اما مثل سفید خوب نیست ایندفعه با سرکه امتحان میکنم بو سرکه نمیمونه تو اشپزخونه چون نمیشه اب کشید وسایل برقی که