سلام بچه ها عروس خالم تازه عروسه براش پاگشا گرفتیم یه هفته زودتر بهش گفتیم بیاد خونمون پنجشنبه. بعد دوروز مونده بود به پنجشنبه به خالم گفت نمیریم چون یجا دیگه دعوتم کردن. خالمم زنگ زد بهمون خبر داد. دوباره دوهفته بعدش گفتیم جمعه بیاد البته چند روز زودتر گفتیم پنجشنبه اش منو مامانم رفتیم کلی خرید کردیم تو راه برگشت به خونه بودیم دوباره خالم زنگ زد گفت یجا دیگه دعوتن نمیان... من اعصابم به حدی خورد شد به مامانم گفتم حق نداره دعوتش کنه بقیشو میگم الان
خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم
شوهرم پاشد با پسرعموش رفتن دور کباب،زن پسرعموش که دخترعموشونم میشد اومد کلی دور از من نشست،یه جوریم جمع و جور نشست،اصلا نگامم نمیکرد،منم تازه عروس اولین بار بود میدیدمشون،یه چن تا سوال پرسیدم سر حرف باز بشه اون کوتاه جواب میداد منم بعدش هیچی نگفتم؛تمام مدت فقط همینطور بود😐😐حتی نگامم نکرد تا آخرش
فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خانمش از اول تا آخر یه کلمه باهام حرف نزد هیچی حتی نگامم نمیکرد😐😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بمیرم الهی گشنه نمونده بودین که برید اونجا سیر شید خاک عالم برسرشون
خدا نکنه
چمیدونم والا،خودشون دعوت کردن انگار مجبورشون کرده بودن😕
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا خانواده من یک در صد محلش نکنن. بخدا همه رو بلاک کرده هر کدوم از خانواده رو بیرون میبینه محل نمیده . بعد اون بیاد عروسی اگه ببیننش میذارن روسرشون اون بی ادبو
خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم