2777
2789

من ۴ ساله روسری های قواره بزرگ و قشنگ سر میکنم 

گاهی که شال سرم میکنم حس میکنم اصلا بهم نمیاد و گردنمو دراز نشون میده..

بنظرتون امسال بازم اگه روسری قواره بلند بگیرم تکراری میشم؟؟؟؟

نمیگن بلد نیس ست کنه😂😂🔫🔫🔫🔫

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بستگی ب مانتو داره ولی من اصلا ی دونه هم روسری قواره بزرگ نخریدم انقد دیدم تو خیابون همه سرشونه حالم ب هم خورد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه اتفاقا روسری قواره بلند قشنگ تره منم دیگه تازگی شال سرم نمیکنم روسری رو هی مدل دار سرم میکنم یه ۳ ...

اخ گفتی...

وقتی شال سرم مبکنم حس میکنم سرم لخته....

توهم#  

بستگی ب مانتو داره ولی من اصلا ی دونه هم روسری قواره بزرگ نخریدم انقد دیدم تو خیابون همه سرشونه حالم ...

برا من مردم مهم نیستن

فقط نمیخام بگن تکراریه و اینا

اخه لامصب شال بمن نمیاد اصلا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز