2777
2789
عنوان

من دلم یه عشق میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست
من دلم عشق خودمو میخاد  حیف ک حتی نمیدونم اونم حسی بهم داره یا یه طرفس... دعام کن لطفا🙁

آخی عزیزم ایشالا بهش برسی 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
برو تئاتر..نمایش تمرین کن..کلاس بازیگری...ببین چجوری از این رو به اون رو میشی

بابا همه جا میرم ، اصلا یه آدم خیلی جدی هستم هیچی بلد نیستم 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کار مادرت درست بوده عزیزم 

منم همینطور بودم دوست پسر داشتن هیچ سودی برای ادم نداره مطمعن باش

چه دلیلی داره یه دختر با یه پسر دوست باشه؟!که چی بشه!انقدر مسائل زندگی مهم تر از این چیزا هست که این موضوع ها به چشم نمیاد

شایدم من خیلی خیلی مشکل دارم و نمیتونم به این مسائل فکر کنم

لازم نیس خودتو تغییر بدی کسی باید عاشقت بشه همینطور ک هستی

نمیخوام خودم رو تغییر بدم میخوام این رفتار تهاجمی رو که نسبت به مردا دارم رو تموم کنم 

بابا همه جا میرم ، اصلا یه آدم خیلی جدی هستم هیچی بلد نیستم 

میدونم...منم خیلی خجالتی بودم...اگه تو از صد کیلومتری پسرا نمیشی من از هزار کیلومتریشون رد نمیشم...ولی تئاتر کاری با آدم میکنه که خودش وقتی ورژن جدیدشو میبینه کیف میکنه😸

اتفاقا کار مادرت درست بوده عزیزم  منم همینطور بودم دوست پسر داشتن هیچ سودی برای ادم نداره مطمع ...

ببین اینجوری نیست که همش فکر کنم اما خوب بعضی وقتا میاد تو ذهنم

از یک جهت هم دردیم.

منم هر از گاهی فقط با دوستان میرفتم بیرون.بهشون هم میگفتم که بابا الان باید من با نگارم بیرون بودم نه شما😁🤪😂 

ولی بعد از فارغ التحصیلی دوستانم هم ریزش کردن و مفتونِ تنها#  

)آقام__سو برداشت نشه لطفا بریزین سرم(

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
میدونم...منم خیلی خجالتی بودم...اگه تو از صد کیلومتری پسرا نمیشی من از هزار کیلومتریشون رد نمیشم...و ...

تئاتر ؟ یعنی برم تئاتر ببینم ؟😁

از یک جهت هم دردیم. منم هر از گاهی فقط با دوستان میرفتم بیرون.بهشون هم میگفتم که بابا الان باید من ...

خوب خجالتی بودن خیلی بده فرقی نداره دختر باشی یا پسر 

بعضی ها کلا این کاره نیستن

خوب خجالتی بودن خیلی بده فرقی نداره دختر باشی یا پسر  بعضی ها کلا این کاره نیستن

و واقعا من اونکاره نبودم 😊 یعنی خودمو وقف درس کرده بودم🤪😊

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi