2777
2789

آقا یکی توی اینستا گیر داد بهم مصری بود طرف پزشک بود دوسال ازم بزرگتر شدم گفت عاشقم شده همون اول گفت زنم میشی گفتم نه 🤣🤣 چشما سبز قیافش خوب  بود 

گفت میایی مصر .....قاهره زندگی میکرد گفتم نه🤣🤣

گفت پس چی ؟

گفتم من اصلا قصد ازدواج با مصری ندارم میخوام از ایران برم احتمالا اروپایی جایبی 

ملت گیر میدنا دیشب اینقدر خندیدم🤣🤣🤣🤣غش کردم  

میگفت ۵۰ هزار دلار میده گفتم من خودم پول دارم ولم کن خخخ 

خلاصه زدیم بلاکش کردیم فقط مصری کم داشتیم😒😑😐🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عجیب بود برام...خیلی پولدار بود از عکساش معلوم بود

فکر‌کنم زنش میشدم  دست و پامو طلا میگرفت یعنی ؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی خااااااک 😑 بی لیاقت😂😂😂

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این داستان

پز.زیر.پوستی#

😂

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

اصلا قابل اعتماد نیستن اینجور آدما. به اسم عشق از مرز ردت میکنن بعد میفروشنت به ..... خونه ها. پولدار بودنشونم بخاطر همین تجارت کثیفشونه. نمونه اشو دیدم که میگم بهت

یا رفیق من لا رفیق له 

آها اونوقت کسی ک همون اول میگه زنم میشی ...خیلی ادم قابل اعتمادی ه...

😅😅😅😅😅😅😅

کلا تاپیکاتو دوس دارم

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin