2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی چند روز بعد میتونی بری سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4232 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرجم

یه سوال دیگه هم ازت بپرسم میخوام موهام رو برای عروسی رنگ کنم به نظرت قبل عمل رنگ کنم یا یه هفته بعد عمل نهایت ده روز میتونم رنگ کنم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ولی ممکنه تو عروسی ورم و کبودی داشته باشیا   چندم عمل میکنی؟؟۵ اسفند میتونی رنگ کنی

من دکتر بهم گفت هفته دیگه یا اواسط هفته یا اواخر هفته بهت زنگ میزنم بیا 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
باز از دکترت بپرس  دکتر زرگزی؟ کیه؟

اونم تو کرج مطب داره

من تو تهران پیش دکتر خاتمی میخوام عمل کنم 

بسلامتی عزیزم مبارک باشه

دعا کن برام خیلی میترسم 

اهان از بینی نفس میکشی یا دهن؟؟ من چون عادت داشتم با دهن نفس بکشم اصن واسم سخت نبود 

من چون بینی ام گرفتگی داره از دهن هم نفس میکشم ولی بیشتر از بینی