2777
2789
ببینید دوستان من سوالم اینه که آیا مثلا اگر من بلافاصله بعد از پاک شدن نزدیکی داشته باشم،امکانش هست ...

ببین گلم اگ مثلا سیکلت 30 روزه باشه و پریودت منظم باشه و اگ شما مثلا سوم موعود پریودت باشه شانزدهم یا هفدهم ماه میشه روز تخمک گذاریت...که 10روز بعد از تخمک گذاری میشه خون ریزی لانه گزینی و 14 روز بعد از تخمک گذاری میشه پریود...

اره امکانش هست ولی خیلی کم...اول اینک اگ لک یا خونریزی یکی دو روز باشه و لخته نباشه و رنگش صورتیو یا قهوه ای باشه اره امکانش هست شما یکی دوروز صبر کن بعدش بیبی چک بزن

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
ببینید دوستان من سوالم اینه که آیا مثلا اگر من بلافاصله بعد از پاک شدن نزدیکی داشته باشم،امکانش هست ...

من اینایی ک گفتمو با مثال گفتم شما اگ پریودت منظم از تاریخی ک پریود شدی 12 یا14 روز بشمار میشه روز تخمک گذاریت ...اگر از روز تخمک گذاریت 6 تا 10 روز بگذره میشه لانه گزینی و اگ از روز تخمک گذاری 14 روز بگذره میشه پریود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه چیز دیگه ام ک یادم رفت بگم امکان داره ک اگ چند روز قبل پریودتون اقدام کرده باشید و پریود شدید و ی هفته بعد پریود لک و خونریزی دارید احتمال داره برای لانه گزینی باشه چون بعضی وقتا لقاح دیر انجام میشه تو بدن بخاطر همون لانه گزینی هم دیر میشه یا اینک امکان داره بعد پریودتون ک اقدام کردید ی هفته بعدش لانه گزینیتون باشه...اگ خونریزیتون کمه و 1 یا 2 روز طول کشیدو رنگش صورتی روشن یا تیره یا قهوه ایه و بعدش کلا قطع شد حتما بیبی چک بزنید..

عزیزم چه چیز دیگه ام ک یادم رفت بگم امکان داره ک اگ چند روز قبل پریودتون اقدام کرده باشید و پریود شد ...

ااا چه جالب، ینی ممکنه تا لقاح صورت بگیره ادم پریود شه؟جالبه🤔