2777
2789
عنوان

متخصص های بیبی چک بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تقریبا ۲ سال هس که منتظر یه فرشته کوچولوام.

این ماه روز ۳ قاعدگی ۸تا لتروزول باهم خوردم و من و همسرم هم امپول ویتامین دی زدیم.

ماه پیش ۸ دی پریود شدم تا الان که ۱۵ بهمن است هنوز پریود نشدم طول دوره هام هم ۳۰ تا ۳۴ روز هس.یعنی الان روز ۳۷ قاعدگی هستم.

دیشب  یه لک قهوه ای دیدم.

تا الان هم هیچی نیومده.به نظرتون من باردارم؟

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞
هاله میبینم انشاا... ک بارداری،من قبلا بی بیم هاله مینداخت منفی بودولی فقط باچشم میدیدمش توعکس اصلا ...

خدا از دهنت بشنوه...لطفا برام دعا کنین نه ماهه منتظرم کلی نذز ونیاز کردم برا این ماه

خدا از دهنت بشنوه...لطفا برام دعا کنین نه ماهه منتظرم کلی نذز ونیاز کردم برا این ماه

به امید خدا بارداری،من دارم میرم توچهارسال ک منتظرم ،انتظاریه ماهش هم سخته خداخودش نگاهت کنه

ناامیدت نمیکنم اما مال منم اینطور شد ولی الان پریودم🙁😢

مال منم یه بار ماه های قبل اینطوری شده ...اما اون هم بیبی چکش لاوین بود هم حاله ش از این کمرنگ تر بود با چراغ قوه خودم میدیدم

عجیبیه من خیلی دکتررفتم ولتروزل خوردم ولی حداکثرتا سه تا روزی خداکنه کیست نشده باشه انشاا...ک باردار ...

نمیدونم والا.

من روز ۱۴ و ۱۸  پری رفتم سونو اگه کیستی وجود داشت دکتر میگفت دیگه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞