2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حتی سر زایمان اولش خانوادم بهم گفتن با تو رو راست نبوده تو چرا رفتی کاراشو کردی حتی شوهرمم ناراحت بو ...

خب چی میشه تو بزرگیتو رسوندی خدا ایشالا مطلب دلتو میده 

منم سر زایمانم مامانم پیش بابام تو بیمارستان بود جاریم ۴ ساعت نوند میشم حتی ببخشید شیافمم اون برداشت و پوشک بچمو عوض کرد بعدا خواهرشوهرام گفتم حق نداشته پیشت بمونه بعدا مسخرت میکنه میگه بدنت این شکلی بود

نه بعدا گفت نه مسخرم کرد بدی موند واسه خانواده شوهرم

خب چی میشه تو بزرگیتو رسوندی خدا ایشالا مطلب دلتو میده  منم سر زایمانم مامانم پیش بابام تو بیم ...

من هیچی تو دلم نیست مطمئنم سر این یکی زایمانشم منو میبره ولی خب همونجوری ازم توقع داره منم توقع دارم بهم بگه به همه  میگه الا من

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
من هیچی تو دلم نیست مطمئنم سر این یکی زایمانشم منو میبره ولی خب همونجوری ازم توقع داره منم توقع دارم ...

سعی کن دلت بزرگ باشه خانواده شوهره دیگه آدم شوهر کردنی باید خیلی چیزارو به دل نگیره بخدا روزایی رو که گذروندمو بگم شما هم داغون میشین خواهرشوهرم پدرمادرمو تو روم فوش داد گفت گوه خوردی با خانوادت انقد گفت که شوهرم طاقت نیاورد و جوابش رو داد و قط رابطه کردیم بخدا من فوشای بهتر از اون بلد بودم اما باسیاست خودمو پیش پدرشوهرم و شوهرم اینا‌ نشون دادم همه مقصر اونو دونستن

والا مجرد بودنی کسی بهم اونجوری میگفت دهنشو جر میدادم

سعی کن دلت بزرگ باشه خانواده شوهره دیگه آدم شوهر کردنی باید خیلی چیزارو به دل نگیره بخدا روزایی رو ک ...

مرررسی عزیزم بابت حرفای قشنگت

شای میترسه ناراحت شی مشکلت چی که تا حالا بچه دار نشدی

نه عزیزم بحث دلسوزی نیست هفت پشت غریبه بشنوه حامله هست زنگ میزنه بمن میگه فقط از خودشو پنهون میکنه....مشکلم تنبلی