2777
2789
بیخیال بالاخره ی جوری باید مرد کرونا هم یک گزینه س    

من خودم ب شخصه از مردن نمیترسم از اینکه با درد بمیرم خیلی برام سخته یا عزیزانمو بخوام ببینم همین دیشب از بیمارستان مرخص شدم تا به حال چنان مریض نشده بودم که انفولانزا تمام خونه زمدگیمو پاشیده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ویروسه باکتریشو چطور کشت دادن؟

اشتباه لفظی بود 

🔴گام اول تولید واکسن کروناویروس در ژاپن برداشته شد

ژاپن اعلام کرده است که موفق به جدا کردن ژن و کشت ویروس کرونای جدید شده که ۹۹.۹ درصد با ویروسی که دولت چین آن را معرفی کرده مطابقت دارد و یافته‌های خود را با محققان و شرکت‌های دارویی به اشتراک خواهد گذاشت/ایسنا

@Bishouri

میگن چشام سگ داره   
نفهمیدم یعنی چی؟

هیچی بابا تو این گیرو دار فیلم ۳سال پیش اتیش زدن کتاب هاریسون توسط تبریزی ک همش میگفت طب اسلامی طب اسلامی، تو فصای مجازی پخش شده...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
اشتباه لفظی بود  🔴گام اول تولید واکسن کروناویروس در ژاپن برداشته شد ژاپن اعلام کرده است که م ...

خدا کنه همینطور باشه.

خدا لعنت کنه اونایی که با جون مردم بازی میکنن و تجارت کثیفی راه انداختن با این بیماریها

اشتباه لفظی بود  🔴گام اول تولید واکسن کروناویروس در ژاپن برداشته شد ژاپن اعلام کرده است که م ...

خب اگه همه چیز خوب پیش بره چند ماه طول میکشه به صورت واکسن در دسترس عموم قرار بگیره

خب اگه همه چیز خوب پیش بره چند ماه طول میکشه به صورت واکسن در دسترس عموم قرار بگیره

نه چرا چند ماه؟! داریم از چینی ها حرف میزنیم کسایی که توی 9 روز یه بیمارستان بزرگ تاسیس کردن

میگن چشام سگ داره   
نه چرا چند ماه؟! داریم از چینی ها حرف میزنیم کسایی که توی 9 روز یه بیمارستان بزرگ تاسیس کردن

خب بیمارستان ساختن کار فیزیکیه

واکسن ساختن کار علمیه

دو تا چیز کاملا متفاوته

واکسن که ساخته میشه باید تست شه اول که همه ی این مراحل زمان بره

چقدر سوسول بازی در میارید این سوسول بازیا برا اونوریاس نه ایرانیا 

کرونا کلا تا حالا صد نفر رو کشته ما تو ایران مر گای دسته جمعی این مدلی روزی یه بار رو داریم یا هواپیما یا اتو بوس و.... 

خب بیمارستان ساختن کار فیزیکیه واکسن ساختن کار علمیه دو تا چیز کاملا متفاوته واکسن که ساخته میشه ...

درسته ولی بازم سرعت عملشون بالاس تونستن توی 20 روز گام اولو بردارنا

میگن چشام سگ داره   
درسته ولی بازم سرعت عملشون بالاس تونستن توی 20 روز گام اولو بردارنا

البته اونا ژاپنی ها بودن که نوشته بودی گام اول رو برداشتن نه چینی ها

اما به هرحال پروسه اش در کوتاهترین حالت تا اوایل تابستون طول میکشه

من خودم ب شخصه از مردن نمیترسم از اینکه با درد بمیرم خیلی برام سخته یا عزیزانمو بخوام ببینم همین دیش ...

بلا دوره عزیزم انشالله بالاخره میگن که مرگ راحت هم ی نعمته

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم