2777
2789
یعنی چی یعنی تلاش نکنیم درمان بشیم؟؟؟؟

چرا، ولی خودشونو میزنن به اون راه

مثلا یکیشون می گفت: اصلا بچه نمی خوام ،هشت ساله منتظرم هشتاد سالم بشه  بازم منتظر می مونم  

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماه گدشته 90درصد علایم داشتم ولی نشد.

اسی جون خب با یه مارک دیگه بزن

درد سینه مشکوک به بارداری😒😒😒

من این ماه زدم بیخیالی24موعدمه

ولی بی ب نمیزارم

کاش خدا سوپرایزم کنه🙏

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم
حتما دوقلو هست ..ولی نرماله نگران نباش لقاحت زود بوده

خ نگرانم

اصلا یادم‌نیس کی نزدیکی  داشتم

فکر نمیکنم‌زود بوده باشه

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
صبر کن ایشالا بارداری

چه جالبه امضات😍😍😍😍

العی خدادل همه منتظرارو شاد کنه

منم28بهمن سومین سالگرد عقدمه...

کاش منم مثه شما شاد شم اون روز

ازشوهرم هیچ کادویی نمیخام

خدابچه بده بهترین کادوست...

آخه شوهرم تعداد اسپرمش کمه

تحرک ومروفوش خوبه

منم مشکلی ندارم خداروشکر

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم
چه جالبه امضات😍😍😍😍 العی خدادل همه منتظرارو شاد کنه منم28بهمن سومین سالگرد عقدمه... کاش منم مث ...

ایشالا عزیزم شما هم میای میگی باردارم نگران نباش منو شوهرم هرماه میرفتیم دکتر ومن امپول میزدم ولی پیش یک دکتر دیگه رفتم گفت هیچ مشکلی نداری امپولو ول کن تااینکه ۲ماه پیش هیچ دکتری نرفتم وباردار شدم

خدایا شکرت ❤

من نزدیک به ۸ ماه میشه اقدام کردم و متاسفانه جوابی نگرفتم

و یکبار اولین ماه اقدام،  تاریخ پریودم ۱۰ روز عقب افتاد و بعد اون یک روز یا دور روز تاخیر میشد حالا یا زودتر میشدم‌یا دیرتر

و این ماه هم‌دومین باره که فعلا تاخیر ۷ روزه افتاده

من روز موعد دوتا بی بی گذاشتم هردو درجا خط سفید افتادن ولی منفی شدن من چن ماه با امپول پریود میشم ب ...

بعد یه ساعت رفتم نگاه کردم دیدم یه خط کمرنگ دیده میشه 😕

2790
2778
2791
2779
2792