من دوس دارم قلیون ولی تو خونه ک ندارم مامانم بدش میاد بیرونم ک اصلا سفره خونه ها نمیرم مگه اینکه سیز ...
من از اون طفل معصومام ی شب لیوان شیرمو قبل خواب نخورم تا صب کابوس ببینم 😂😂دیگه از قلیون و اینا میترسم
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من از اون طفل معصومام ی شب لیوان شیرمو قبل خواب نخورم تا صب کابوس ببینم 😂😂دیگه از قلیون و اینا میت ...
😂😂😂😂من از اون دسته دخترام ک بدون مامان جایی نمیرن😑 ن اینکه امروزی نباشم ن اتفاقا به همه چیزم میرسم و امروزیم ارایش لباس ... ولی از اول عادت کردم بدون مامانم جایی نمیرم فقد باشگاه بدون مامانم میرم😂
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
من از اون طفل معصومام ی شب لیوان شیرمو قبل خواب نخورم تا صب کابوس ببینم 😂😂دیگه از قلیون و اینا میت ...
نیم ساعت پیش یه پسر چشم آبی قد بلند خوشگل دیدم کجا بیارم بهت بدم؟شوورتو
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
😂😂ولی از تو خیلی خوشم میاد روحیه ت باحاله نقاشم ک هستی کاری ک من خیلی دوس دارم و نرفتم دنبالش .خوشابحالت
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
نیم ساعت پیش یه پسر چشم آبی قد بلند خوشگل دیدم کجا بیارم بهت بدم؟شوورتو
به به کجا دیدیش دست و پاشو میبستی در نره 😁😁😈😈
من يكم خل و چلم ميدونم خودم 😂🙈 لطف داري تو خوشگل خانوم 😻
ن اختیار داری اخه منم شبیه خودتم 😁😁😁