سلام ساعت دو بود دخترم از خاب بیدار شد شدید گریه میکرد دیدم خیلی داغه با تب سنج گرفتم سیو هش بود هم نصف شیاف گزاشتم هم حوله مرطوب به بدنش کشیدم ولی پایین نیومد چیکار کنم به نطرتون تبش برا چیه نه ماهشه
عزیزم تب 38 اصلا خوب نیست چرا نصف شیاف گذاشتی بهش استامینو فن بده من دخترم با شیاف تبش پایین نمیومد استا دادم خوب شد
تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐 مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌 نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐
تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐 مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌 نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐
نه ماهشخ بد نباشه واسش تاحالا نعنا ندادم فقط نعنا خشک دارم توخونه
پسرمنم الان 9ماهش شده. اردیبهشت به دنیااومد. همون نعنا خشک رو بایکم نبات بزار چنددقیقه بجوشه بعد صافش کنه بده بخوره. عزیزم منم مامانم بچمو نجات داد آخه بیحال افتاده بود یه گوشه