2777
2789
عنوان

کسی بیداره😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست

عزیزم تب 38 اصلا خوب نیست چرا نصف شیاف گذاشتی بهش استامینو فن بده من دخترم با شیاف تبش پایین نمیومد استا دادم خوب شد

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره بده عزیزم صب هم ببرش دکتر دندون در نمیاره؟

قطره که نمیخوره یک ساعت پیش نصف شیاف براش زدم نمیدونم یه هفته پیش دوتا دندون دراورد دوشب خفیف تب کرد الان نمیدونم براچیه یهو نثف شب تب کرد

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏
عزیزم تب 38 اصلا خوب نیست چرا نصف شیاف گذاشتی بهش استامینو فن بده من دخترم با شیاف تبش پایین نمیومد ...

قطره نمیخوره بالا میاره سریع 

قطره نمیخوره بالا میاره سریع 

سوپانسیون استامینوفن بخر خیلی خوشمزس دخترونه پسرونه داره راحت میخوره

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

سرسری نگیر اصلا خوب نیست تب بچه خدایی نکرده بره بالاتر اسیب میبینه

اگه یهویی گریه کرده و سرمانخورده شاید دلش درد گرفته آخه بچه دلش هم درد بگیره ترش کنه تب میکنه. بهش ی ...

اتفاقا وقتی برش داشتم بالا اورد خیلی

دقیقا همینه. آخه دوهفته پیش پسرمنم همینجوری شد دکتر وبیمارستان هم بردم ولی خوب نشد. نعنا بجوشون بانب ...

نه ماهشخ بد نباشه واسش تاحالا نعنا ندادم فقط نعنا خشک دارم توخونه

نه ماهشخ بد نباشه واسش تاحالا نعنا ندادم فقط نعنا خشک دارم توخونه

پسرمنم الان 9ماهش شده. اردیبهشت به دنیااومد. همون نعنا خشک رو بایکم نبات بزار چنددقیقه بجوشه بعد صافش کنه بده بخوره. عزیزم منم مامانم بچمو نجات داد آخه بی‌حال افتاده بود یه گوشه