2777
2789
عنوان

خونه دارا راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست
چه رشته ای شرکت کردی؟آزمون استخدامی شرط سنی داره.درسته؟

ادبیات فارسی...بله خیر سرم امسال هم آخرین سالی است که می تونستم شرکت کنم ...تو آزمون کتبی نفر اول شدم ...اما مصاحبه رو خراب کردم...حالا میگن هفتاد درصد نمره کتیبه و سی درصد مصاحبه...نمی دونم چی میشه 😵😵😵داغونم ها ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورکن ساعتاعین پلک زدن میگذره برام .گاهی موقعا کیک میپزم.دسرای مختلف درست می کنم چالش اشپزی شرکت میکنم دیگه به دخترم میرسم الانم که درگیر خونه تکونی و کم کم خرید عید.درسته مستقل بودن خیلی خوبه ولی من ازاول برای کارکردن خیلی تنبل بودم دوس داشتم همش توخونه باشم 

جان درقدمش کنم که آرام دل است
شما الان دفتر ثبت کردی؟؟؟ کارشناسی؟یا ارشد؟؟؟

نه عزیزم من لیسانس گرفتم.یه بار آزمون وکالت دادم قبول نشدم.مگه به همین راحتیه.همه اینا سردفتری و وکالت و. .آزمون داره آزموناشونم وحشتناک سخته..منم دیگه بچه دار شدم دوتا کوچولو دارم فعلا نمیتونم ...

نه عزیزم من لیسانس گرفتم.یه بار آزمون وکالت دادم قبول نشدم.مگه به همین راحتیه.همه اینا سردفتری و وکا ...

میدونم ولی آزموناش اونقدر سخت نبود من اولین بار قبول شدم ولی دیگه حامله شدم نتونستم کارام انجام بدم

میدونم ولی آزموناش اونقدر سخت نبود من اولین بار قبول شدم ولی دیگه حامله شدم نتونستم کارام انجام بدم

وای جدی چه حیف...الان طبق اون قبولی میتونین ادامه بدین یا نه از اول دوباره باید آزمون بدی؟