متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...
متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...
امشب اتفاقا تو اینستا یه کلیپ دیدم نوشته بود دوماد خواهرشو غرق پول کرد داشت با چاقو میرقصید فک کردم عروسه بخدا فقط تور نداشت بعد اون گوشه تصویر عروس بدبخت رو دیدم
خواهرشوهر قشنگ خواهرشوبازی درآورده بود لباس سفید درحد عروس با تاج
امشب اتفاقا تو اینستا یه کلیپ دیدم نوشته بود دوماد خواهرشو غرق پول کرد داشت با چاقو میرقصید فک کردم ...
🤦🏻♀️😂