2777
2789
دلیل

نمیدونم 

ولی تا اینجای زندگی بهم ثابت شده هر اتفاقی بخواد بیوفته میوفته در مکان و زمان تععین شده حتی مرگ

البته از دعا نمیشه چشم پوشی کرد

ولی کلا معتقدم زندگی مثل یه کتابه فقط ما چند ورقشو مینویسیم بقیش دست خداست 

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.
دلیل

چون خدا قدرت اختیار داده بهمون عقل داده که تصمیم‌گیری کنیم البته قسمتو قبول دارم یه جورایی موازی همون 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بزبان ساده و کوتاه توضیح بدی؟

بله ما دونوع قضا و قدر داریم 

یک اینکه قضا و قدر حتمی( یعنی اتفاقاتی ک بااااید در زندگیت اتفاق بیوفته مانند تولدت در خانواده ای مشخص یا به وجود امدنت در یک کشور و زمان مرگ اصلیت ک مثلا ۱۵۰ ساله 

دوم قضا و قدر غیر حتمی و معلق که وابسته ب اعمال وافکار و افعال خودته 

یعنی اگر پای یه دیوار خراب باشیی و عقل بهت بگه ک ممکنه بریزه رو سزت و بیای کنار قضا و قدرت رو بر این تغییر دادی ک زنده بمونی یا مثلا اگر سالم زندگی کنی همون ۱۵۰ سال عمر میکنی ک قضا و قدر حتمیته اما گاهی با زندگی ناسالم حتی مصرف مواد مخدر ممکنه ۵۰ سال عمر کنی 

بستگی ب خودت داره 

دنیا و آخرت هم تقریبا همینطوره! خودت انتخاب میکنی ک آخرت ابادی داشته باشی یا نه!مرگت شهادت باشه یا عادی این نوع قضا و قدر باتوجه ب اعمال خودت تنظیم میشه

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪

من میگم بله نمونش هم اینکه داستان حضرت خضر و اون بچه ای ک کشت

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بله ما دونوع قضا و قدر داریم  یک اینکه قضا و قدر حتمی( یعنی اتفاقاتی ک بااااید در زندگیت اتفاق ...

ی سوال پس اگه دست خودمونه چرا حضرت خضر اون بچه رو کشت؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بله ما دونوع قضا و قدر داریم  یک اینکه قضا و قدر حتمی( یعنی اتفاقاتی ک بااااید در زندگیت اتفاق ...

یه جورایی میشه گفت در برخی موارد تنها یه راه هست که میشه جبر و قطعیه 

در برخی مواردم چندتا راهه که انسان انتخاب میکنه و اینجا غیر قطعیه کل بحث زندگی ما و مسئولیت ما هم در همین حوزه س

باز هم بر میگرده به قضا و قدر!

علت دستور خداوند برای کشته شدن پسر بچه رو که میدونی!

خب این قضیه رو میشه دونگاه داشت اول اینکه گفتیم ک قضا و قدر حتمی قضا و قدری که نمیشه تغییرش داد مثلا مرگ اون کودک در اون لحظه بود!کودک توان اینکه تصمیم بگیره برای پوشش رفتار سرنوشت خودش در دوران حیات و...داشت اما توان اینکه زمان مرگ خودش رو مشخص کنع نداره!مرگ یه اتفاق حتمیه در زمان مقرری ک خدا وند مشخص کرده ک معمولا دو نوع زمان داریم یکی معلق یکی حتمی اولی رو میشه با استفاده از دعا( شبهای قدر) اعمال سلامت و...تعویق انداخت اما زمان حتمی رو نه!

نگاه دوم رو میشه از دید پدر و مادر مسلمان کودک دید ک از خداوند طلب زندگی سلامت و کودک صالح داشتند ک خدا به واسطه آبروی اون دومومن قضا و قدر رو براین دونست ک مرگ فرزندشون زودتر فرابرسه!یعنی به واسطه دعای پدر و مادر فرزند کافر از دنیا نرفت و آبروی پدر و مادر حفظ شد!

این معجزه دعاست

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪
یه جورایی میشه گفت در برخی موارد تنها یه راه هست که میشه جبر و قطعیه  در برخی مواردم چندتا راه ...

درسته 

رفیق من خیلی اگاهی درمسائل دینی ندارم پاسختونو با سواد نم کشیدم میدم قطعا جوابی بهتر و فصیح تر متخصصان دینی دارن!ب پاسخ من بسنده نکن بازهم تحقیق کن و دلایل محکمتری بیار 

باز هم بر میگرده به قضا و قدر! علت دستور خداوند برای کشته شدن پسر بچه رو که میدونی! خب این قضیه رو ...

خب از کجا معلوم اون بچه کافر میشد؟یعنی قضا و قدرش بود ک کافر بشه؟

ببین خداوند اگاه به هر مسئله ایه!حتی ب تصمیمات ماهم در آینده آگاهه!این قدرت خداونده 

یعنی خداوند بدون اینکه ما در دنیا زندگی کنیم آگاه بر این هست ک ما مسلمان میمیریم یا کافر اما برای اینکه ما اعتراضی نکنیم و فرصتی بده مارو ب دنیا اورد تا عدالت خداوند بهمون اثبات بشه 

خداوند قبل از اینکه اون فرد تصمیم بگیره ک کافر باشه یا مسلمان اگاهه بر اینکه اون چ تصمیمی میگیره !

ببین خداوند اگاه به هر مسئله ایه!حتی ب تصمیمات ماهم در آینده آگاهه!این قدرت خداونده  یعنی خداو ...

این قدرت خداونده

یکم شناخت توانایی های خدا سخته!باید فلسفه و منطق خوند ک خوب جا بیوفته !من در این حد میتونم کمکتون کحم