2777
2789
عنوان

ویترین(بوفه )؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمد افتاده ولی واسه وسیله های داخلش جاندارم تازه بوفه من قسمت پایینش دیدنداره پلوپزوچرخ گوشت وکلی ظرف گذاشتم داخلش اوناروکجابذارم؟؟؟😞

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
یعنی چه جوری خوابوندین؟

یکیش ایستاده ست یکیش رو خوابوندم هم از توش استفاده کردم هم سطح وسیع روش رو با تابلو ، کتاب ، دکوری های کوچیک و خاطره انگیز پر کردم.هر کی میبینـ ه میگه چقدر جالب و خاصـ ه 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
یکیش ایستاده ست یکیش رو خوابوندم هم از توش استفاده کردم هم سطح وسیع روش رو با تابلو ، کتاب ، دکوری ه ...

عه مگه میشه

شیشه های توش پس چی میشه

برام جالب شد،خیلی دلم میخاد ببینمش،اگه براتون امکانش هست عکس بفرستین

عه مگه میشه شیشه های توش پس چی میشه برام جالب شد،خیلی دلم میخاد ببینمش،اگه براتون امکانش هست عکس ب ...

شیشـ ه توش رو برداشتمـ ، همسرم مدل دیگـ ه شیشه گذاشت که افقی باشـ ه

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
تو عکس جهاز دیدم هم کنسول دارن هم ویترین!!!

خب اونکه آره

ولی من کلا از گنجه خوشم نمیاد اونم ظرف بچینم توش بذارم توحال

بعدم همه چی ک بگیری جای خالی نمیمونه توخونه

کنسول اینه بجای اینه شمعدون

اگه برام بگیرن