2777
2789
عنوان

ویترین(بوفه )؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 36 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازمد افتاده ولی واسه وسیله های داخلش جاندارم تازه بوفه من قسمت پایینش دیدنداره پلوپزوچرخ گوشت وکلی ظرف گذاشتم داخلش اوناروکجابذارم؟؟؟😞

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
یعنی چه جوری خوابوندین؟

یکیش ایستاده ست یکیش رو خوابوندم هم از توش استفاده کردم هم سطح وسیع روش رو با تابلو ، کتاب ، دکوری های کوچیک و خاطره انگیز پر کردم.هر کی میبینـ ه میگه چقدر جالب و خاصـ ه 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √   
یکیش ایستاده ست یکیش رو خوابوندم هم از توش استفاده کردم هم سطح وسیع روش رو با تابلو ، کتاب ، دکوری ه ...

عه مگه میشه

شیشه های توش پس چی میشه

برام جالب شد،خیلی دلم میخاد ببینمش،اگه براتون امکانش هست عکس بفرستین

عه مگه میشه شیشه های توش پس چی میشه برام جالب شد،خیلی دلم میخاد ببینمش،اگه براتون امکانش هست عکس ب ...

شیشـ ه توش رو برداشتمـ ، همسرم مدل دیگـ ه شیشه گذاشت که افقی باشـ ه

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √   
تو عکس جهاز دیدم هم کنسول دارن هم ویترین!!!

خب اونکه آره

ولی من کلا از گنجه خوشم نمیاد اونم ظرف بچینم توش بذارم توحال

بعدم همه چی ک بگیری جای خالی نمیمونه توخونه

کنسول اینه بجای اینه شمعدون

اگه برام بگیرن