2777
2789
عنوان

اسم شوهرتون چیه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 194 پست
خو مجردم.اسمشو از کجام دربیارم بگم.😂😂😂😂😂

شانسی بگو😂

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فالگیر بمن گف توش م# داره😂😂

کدوم فالگیررر😂😂

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
بچه ها من عذاب وجدان دا م اسم شوهرمو الکی گفتم از ارزوم گفتم ا سمش اقا محمدرضاس     ح ...

واااااقعا اسم شوهرم چیزی باید الکی بگید  

ای خداااا

اینبار میبخشیم دیگه تکرار نشه😒😅😅😂

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
بچه ها من عذاب وجدان دا م اسم شوهرمو الکی گفتم از ارزوم گفتم ا سمش اقا محمدرضاس     ح ...

فقط شما نبودی زیاد بودن

شما شجاعت و وجدان داشتید

اسمشون از آریا هزار برابر زیباتر و پرمعناتر هست 

خدا برات حفظش کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
فالگیر بمن گف توش م# داره😂😂

آمیتا باچان😐😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
فقط شما نبودی زیاد بودن شما شجاعت و وجدان داشتید اسمشون از آریا هزار برابر زیباتر و پرمعن ...

مرررسی فدات...نه من ازهمون اول قصد داشتم اسم واقعی همسرمو بگم اولش به شوخی نوشتم دیدم همه ااسم باکلاس نوشتن

علیرضا⁦❤️⁩

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان