2777
2789
عنوان

یه سوال+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 32 پست
کاری خودش تنها مگه یه ادویه نیس؟این چندجوره

چرا...من خودم همیشه از عطاری این نوع ادویه رو میگیرم مخلوطش ک میکنی طعم خیلی خوبی ب غذا میده...این دیگه مخلوطی از همه ادویه هاس

ترس من از مردن دیدن دوباره آدم های این دنیاس  اون دنیام دس از سرمون بر نمیدارن😒

منم دقیقا همینو از مشهد خریدم.اسمش ادویه هفت قلمه.پودر سیر .زردچوبه. پودر نعناع. سماق و یه سری ادویه دیگس.میتونی همشو تو یه ظرف دیگه با هم مخلوط کنی.میتونی هم همینطوری استفاده کنی.تو خورش. املت و کتلت .استانبولی. شامی کباب و ....بریزی.خیلی طعم عالی به غذا میده.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادویه کاری. ...همه رو قاطی کن و واسه همه چی استفاده کن.... 

واقعا؟جالبه که من اصلا درموردش اطلاع ندارم😯

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
مدیونین اگه ج ندین خداییش خ فکرمو مشغول کرده😂

چون گفتي مديونين جواب ميدما وگرنه حوصله تايپ كردن نداشتم 😂😂😂 

عزيزم اينا ادويه فشردس نميخواد توي اب حل كني همشو درار قاطيش كن و مثل بقيه ادويه هات بريز توي غذات 

منم دقیقا همینو از مشهد خریدم.اسمش ادویه هفت قلمه.پودر سیر .زردچوبه. پودر نعناع. سماق و یه سری ادویه ...

ا جدی؟واقعا ممنون از راهنماییتون😍

واقعا؟جالبه که من اصلا درموردش اطلاع ندارم😯

عزیزم☺ ما هر وقت تموم بشه سریع میریم از عطاری میخریم چون بدون کاری اصلا غذا طعم نداره

ما مردم نجیب*خوزستانی* حرمت داریم.....ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم👤👥👤👥💪
چون گفتي مديونين جواب ميدما وگرنه حوصله تايپ كردن نداشتم 😂😂😂  عزيزم اينا ادويه فشردس نميخوا ...

بچه ها راهنمایی کردن گفتن توهمه چی کاربرد داره من بی ظرفیتما تو نیمرو هم میریزم😂ببخشید که مدیون شدین😢

عزیزم☺ ما هر وقت تموم بشه سریع میریم از عطاری میخریم چون بدون کاری اصلا غذا طعم نداره

جل الخالق منو باش که فکر میکردم بالاخره اشپز شدم ینی از هفت خوان رستم یکیو رد نکردم ممنون عزیزم که گفتی واقعا نمیدونستم

بچه ها راهنمایی کردن گفتن توهمه چی کاربرد داره من بی ظرفیتما تو نیمرو هم میریزم😂ببخشید که مدیون شدی ...

واي خواهرمم همينطوره يه چي دستش بدي توي همهههه چي ميريزه😂😂😂 

نه عزيزم فداي سرت اشكال نداره

واي خواهرمم همينطوره يه چي دستش بدي توي همهههه چي ميريزه😂😂😂  نه عزيزم فداي سرت اشكال نداره

بیچاره شوهرم همیشه شاهدکارایه عجیب غریب منه😂

چرا...من خودم همیشه از عطاری این نوع ادویه رو میگیرم مخلوطش ک میکنی طعم خیلی خوبی ب غذا میده...این د ...

وای ممنون عزیزم دوس دارم زودتر فردابشه برم تستش کنم 😄

ا جدی؟واقعا ممنون از راهنماییتون😍

تشکر.راستی تو انواع خورش هم میتونی بریزی

باز آمدم...(کاربر قدیمی)