2777
2789
ان شاالله  اقا یچیزی بگم این حرف من خ احمقانس ها ولی اگر دوسش داری و پسر خ خوبیه خب یجوری بش ب ...

عزیزم ... میدونی .. اگه فامیل نبود شاید میگفتم یجوری ولی الان نمیشه اخه ..   از حسشم که خبر ندارم خیلی ریسکه و بشدت پشیمونی میاره برام .. منم خیلی خیلی دختر حساسیم رو اینجور مسائل داغون میشم بعدش .. فعلا سپردم به خدا توکل به خودش اگه قسمتم باشه میرسیم بهم ..
خداروشکر که خوشبختی عزیزم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ... میدونی .. اگه فامیل نبود شاید میگفتم یجوری ولی الان نمیشه اخه ..   از حسشم که خبر ن ...

اره واقعا بهترین کار سپردن بخدا واقعا اگر خیره بشه 

منم فامیل دور بود  ولی نمیدونم لااقل مثلا ی جوری ی کوچولو ب دختر دایتون اوکی میدادی

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
اره واقعا بهترین کار سپردن بخدا واقعا اگر خیره بشه  منم فامیل دور بود  ولی نمیدونم لااقل ...

دخترداییم اصلا با من صمیمی نیست هیچ حرفی رو بهم نمیگه اون روزم نمیدونم چش شده بود یهو اومد گفت البته تنها به من نگفت تو جمع خونوادگیمون وقتی همه بودن گفت  
پسره رو هم اصلا نمیبینمش