topolam مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 عنوان شام چی داری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 116 پست بیاید بگید تا منم ایده بگیرم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده 1398/11/14 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نی_نی_گل1 عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 579 پلو ماش بدجور خوش کردم برنج وماش وزرد چوبه ادویه میریزی دیگه نه؟
مامان۱مهدیارم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 3480 گوجه بادمجون همسرمبامجوناشو اب ریختم روی کم دارن پزیده میشنپسرمو موندم چی بدم شام
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6666 ساندویچ مرغ من درست كردم شوهرم خوشش نيومد قارچ مرغ پنير پيتزا چطوري درست ميكني شوهر من فست فودي نيست😐ولي من عاشق ساندويچ فست فود فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
آبشاررررم عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 12150 آبگوشت گاو باش وای دمت گرم منم یقلمهگاوی داشتم.کم بودگوشت گوسفندم بهش اضافه کردم.فکرکنم شده ابگوشت گاو گوسفندباش.😂😂😂 ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6101 الان توی گوشیم یه عکس از چندوقت پیش دیدم دلم ضعف رفت رژیمماگه نبودم درستش میکردم
eshghmmm عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 731 گوجه بادمجون همسرم بامجوناشو اب ریختم روی کم دارن پزیده میشن پسرمو موندم چی بدم شام منم همینودارن چجوری درست میکنی خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 ساندویچ مرغ بخدا داشتم بهش فکر میکردمچجوری درست کنم؟ فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
مونا۰۰۱ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 2436 عدس پلو مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 آبگوشت گاو باش آبگوشت گاوباش چیه؟فردا میخوام آبگوشت بزارم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 من که نمیدونم شاید مرغ یا قیمه من دیشب قیمه داشتمظهر هم باقی شو خوردیم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
sssamarrrr عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 6932 بخدا داشتم بهش فکر میکردم چجوری درست کنم؟ من سینه مرغ و گذاشتم بپزه با هویجبعدش پیازو سرخ میکنم سینه مرغ و ریش ریش میکنم هویج پخته شده رم رنده میکنم تفت میدمقارچم جدا تفت میدم سرخ شد داخل مرغ میریزم همین خیارشورو توی سس سفید رنده میکنم همه موادو داخل نون باگت میریزم
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5205 برنج وماش وزرد چوبه ادویه میریزی دیگه نه؟ نه هیچی، ماش و از قبل یکم تفت دادم که بوی خامیش گرفته بشه، میذارم پخته بشه بعد برنج و که میخام دم کنم میریزم تو برنج، بعد با کره که روغنش بدی معرکه میشه مزش
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8667 بخدا داشتم بهش فکر میکردم چجوری درست کنم؟ مرغ و بزار اب پز شه یه پیاز بنداز توش بوشو بگیره نمک فلفل زردچوبه ،پیاز و تفت بده قارچم حلقه حلقه کن تفت بده نمک فلفل زردچوبه و یکوچولو اویشن بزن مرف و ریش ریش کن بریز تومواد دراخر پنیر پیتزابریز درقابلمرو بزار اب شه ،البته من یکم وسطشم پنیر میریزم من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏