2777
2789

همون چندتا وسایلی که میگیرید   به درد بخور و جنس خوب  باشه 

چیه بابا این رسما بی کلاسیه بخدا

امیدوارم همین روزا جهیزیه زیاد دادن از مد بیفته 

همسرم دوستت دارم💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💏
بنظر من شخصا معتقدم دخترایی که همه چیزو میگیرن ارزش خودشونو میارن پایین  ول کنید بابا هرچقد مخ ...

منم همین عقیده رو دارم 

دوستم همه جهیزیه حتی یه قلمشو شوهرش نخرید 

جشن شب چلگی و عقدیشم باباش گرفت عروسی با همسرش بود که اصن مارو دعوت نکرد کلا ۱۵۰تامهمون داشت همشم فامیل شوهرش

شوهرشم راه میره دستور میده اینجوری باش اینجوری بگرد 

دوست دیگم رسم دارن همه جهیزیه با شوهره فقط ظروف غذاخوری اونم هرچقد دوس داره باخودش میبره سرویس چینیشو مادرشوهرش خرید واسش بعد هرکارم میکنه شوهرش باز برمیگرده ازش عذرخواهی میکنه مادرشوهرشم عاشقشه خوشبحالش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من شخصا معتقدم دخترایی که همه چیزو میگیرن ارزش خودشونو میارن پایین  ول کنید بابا هرچقد مخ ...

آره دقیقا؛در طول زندگی هم میشه خیلی چیزارو خرید

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
کجایی هستی 

منم ترک درگزم بابام همیشه میگفت دختر بدیم جهازم بدیم؟!

مرسوم بود بینشون دختری که کمالات خیلی کمی داره جهاز میبره که چیزی بهش نگن وگرنه بقیه جهازی نباید ببرن حتی همونم که قیافه نداره نباید ببره خیلی ترکا دختراشونو دوس دارن

منم همین عقیده رو دارم  دوستم همه جهیزیه حتی یه قلمشو شوهرش نخرید  جشن شب چلگی و عقدیشم ...

همونو بگو 

اون همه جهیزیه میگیرن فک میکنن ارزششون میره بالا در صورتی برعکسه

هر چی سبک و مفید جهیزیه بگیرن کلاسش بیشتره 

ما که جهیزیه میدیم همه چی از نخ و سوزن گرفته تا چیزای بزرگ به جز وسایلی که بعهده داماده مثلا سرویس چوب یا اگر کسی یخچال یا تلویزیون نوشته باشه 

هرکس رسم جدایی داره برا خودش ولی از نظر من خیلی مسخرس که خانواده داماد برا عروس که در آینده زن خونه میشه و قراره آشپزی کنه و خانه داری کنه بیاد وسیله بخره به سلیقه خودش 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
منم همین عقیده رو دارم  دوستم همه جهیزیه حتی یه قلمشو شوهرش نخرید  جشن شب چلگی و عقدیشم ...

من همه ی جهیزیه رو خودم گرفتم ۴ تا قلم باشوشوبود شوشو ی منم همین جوریه اخلاقش خیلی خوبه همه جا هم ازم تعریف میکنه همه ی فامیلاشونم بهش گفتن زنت خیلی باشخصیت و خوبه از همه عروسابهتره خودش بهم میگه ک اینا رو میگن ولی مادرشوهرمممممم قدر نمیدونه

من همه ی جهیزیه رو خودم گرفتم ۴ تا قلم باشوشوبود شوشو ی منم همین جوریه اخلاقش خیلی خوبه همه جا هم از ...

مادرشوهرا همیشه ایراد میگیرن حالا نبرده باشی دلت کمتر میسوزه😂

هفته دوم بعد عروسی مادرشوهرم بااینکه خانم خوبیه ولی بازم کخشو ریخت اومد گفت چاه باز کن خریدی؟اگه داری بده چاه گرفته منم داشتم😑

مادرشوهرا همیشه ایراد میگیرن حالا نبرده باشی دلت کمتر میسوزه😂 هفته دوم بعد عروسی مادرشوهرم بااینکه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای خدا چرا اینجورین اینا آخه؟؟؟؟خیلی قدر نشناسن خدایی

من همه ی جهیزیه رو خودم گرفتم ۴ تا قلم باشوشوبود شوشو ی منم همین جوریه اخلاقش خیلی خوبه همه جا هم از ...

مادرشوهرا اکثرا همینن هرچقدم تعریف کنن برعکس اهمیت نمیده