2777
2789

منم

شوهرم هم بیکاره دوتا پسر ۱۶ و ۸ ساله هم دارم

شارج گوشیمو داداشم ساپورت میکنه

براعید میخوام برم تو یه مغازه فروشندگی حداقل پول شیرینی آجیل شب عید جور بشه

۲۰ میلیون در مغازه ها بدهکاریم سوپری و قصابی و تره باری سه ماهه قبض آب و برقو ندادیم

درود بر دولت تدبیر و امید

منم شوهرم هم بیکاره دوتا پسر ۱۶ و ۸ ساله هم دارم شارج گوشیمو داداشم ساپورت میکنه براعید میخوام بر ...

خداکمکت کنه عزیزم بچه هات بزرگن حداقل ی شیفت سرکاربرو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شوهرم هم بیکاره دوتا پسر ۱۶ و ۸ ساله هم دارم شارج گوشیمو داداشم ساپورت میکنه براعید میخوام بر ...

درود درود درود✊✊✊✊

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

۲۰میلیون.

شوهرت مگه سرکار نمیره 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

کاری کردن مردم انقدر درگیر نون شبشون بشن که دیگه کار به اقدامات گوهربار اونا نداشته باشن

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
شکاکه چی زندگی خرج داره یا خودش یا تو باید کار کنید طفله معصوما چه گناهی کردن

آره میدونم ولی در حد جنون شکاکه

خودشم کشاورزه این فصلا کار نداره چند جا هم رفتن برا کار چون تخصص خاصی نداره ۴۸ سالش هم هست قبولش نمیکنن

عزیزم الان اوضاع همه همین طوره منم دلم میخواد برای عید دخترم الان لباس بخرم ولی متاسفانه نمیشه تازه قرضم داریم که باید تا عید تسویه بشه دندون جلومم که دوشب پیش یه تیکش افتاد که خیلی رو اعصابمه