بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من با یکی از برادرام ک جونم ب جونش بسته بود چن روز دیگه میشه ۲سال ک حرف نزدم😭😭میگم کاش منم ن ...
وای نه تورو خدا برو اشتی کن چجوری دلت میاااد
جای من بودی چیکار میکری ارزومه داداش داشته باشم یا ابجی هیچ کدومو ندارم حسرتشو فقط میکشم
ینی من اگ داداش میداشتم هر حرفیم میزد اصلا ناراحت نمیشدم جونمو میدادم براش
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
خدا لعنت کنه زنشو ک باعث شد اینجوری شه😭باورت میشه موقع مجردی شبا تا صبح باهم حرف میزدیم همیشه باهم درد ودل میکردیمم...شب عروسیم داشت خودشو میکشت انقد گریه کرد😢فک کن همچین برادری بود آخرش شد الان ک دوسال ندیدمش
من دلم نمیاد تا چن ماه کارم همش گریه بود ولی چیکار کنم خودش خواستتت☹☹فقط میتونم بگم زنش باعث شد همین ...
من دعا میکنم انشالله تا یک ماه دیگ داداشت خودش بیاد سمتت برا اشتی عزیزم ❤❤
با داداشت اشتی کن ولی با زنش سر سنگین باش داداش بحثش جداس
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤