2777
2789
عنوان

امید به زندگی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
واسه سلامتیت ۱۰ تا صلوات فرستادم فقط خودتو نباز

سلامت باشی عزیزم من مشکلاتم منو از پا انداخته منو زندگی با ی ادمی ک ادعای عاشقیش میشه تو جمع خوب رل عاشقا رو بازی میکنه ب زبون میگه دوستتدارم ولی حرف و عملش یکی نیست اسیر بچه ی ۱۸ماهمم س شنبه ی هفته ی پیش خودکشی کردم اما نمردم خانوادش هر چی دهنشون دراومد ب پدرو مادرم گفتن شخصیتمو له کردن هنوز ک هنوزه بینمون شکرابه امشبم دعوامون شد سر اینکه چرا پسرم از رو کابینت لیوان اب خودشو ک توش اب بوده برداشته ریخته رو خودش همش دنبال بهونه اس واسه دعوای با من ب خدا خستم اگه بدونم دعایی هست واسه زودتر رسیدن عجل حتما میخونمش قسمت من غم بود ،محنت عالم بود،سهم من از هستی ماتم بود،این همه غم خوردم باز کم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توده کبد 

مطمئنی عزیزم؟؟؟؟؟ ب مامانمم دکتر تو سونو و سی تی کبد گفت یچیزی تو کبدته....چندتا دکتر رفتیم همینو گفتن تا با ی دکترخیییلی عالی حرف زدیم رفتیم مطبش گفت رگ های کبد موقه سونو و سی تی اسکن یا سونو توهم مچ میشن و سونو یا سی تی نمیتونه رگ هارو تشخیص بده و میگه اینا توده هسته داروهای مامانمم قط کرد واقعاهم راست میگفت چقد مامانم الکی غصه خورد بیچاره

سلامت باشی عزیزم من مشکلاتم منو از پا انداخته منو زندگی با ی ادمی ک ادعای عاشقیش میشه تو جمع خوب رل ...

دعایی بخون حالت خوب بشه نه که بمیری .آیاتی که باعث محبت میشه رو غذا بخون بهش بده .همیشه این ارو انجام بده .انشاء الله ننیجشو میبینی

مطمئنی عزیزم؟؟؟؟؟ ب مامانمم دکتر تو سونو و سی تی کبد گفت یچیزی تو کبدته....چندتا دکتر رفتیم همینو گف ...

آره عزیزم مطمعنم 

مال من قطعی یه  

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
سلامت باشی عزیزم من مشکلاتم منو از پا انداخته منو زندگی با ی ادمی ک ادعای عاشقیش میشه تو جمع خوب رل ...

میدونم درکت میکنم زندگی خیلی وقتا خیلی بد باهامون  تا میکنه منم بیشتر وقتا میگم فقط بخاطر دخترم تحمل میکنم فقط از خدا میخوام اگه را حلی نیس فقط دلمو آروم کنه وبهم صبر بده فقط بخاطر دخترم دلم واسش میسوزه میدونم سخته بخاطر بچت دیگه ب مرگ فکر نکن از خودش بخوای صداش کن از ت دلت ک همه چیزو بسپار ب خودش فقط خودش مطمئن باش درست میشه مطمئن باش خدا خییییییلی بزرگه

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤