atikhanoom مدیر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 عنوان ختم الرحمن | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست دوستان به مناسبت ولادت حضرت زهرا ختم ۴۰ سوره الرحمن داریم مهلت تا ۲۵ بهمن هر تعدادی که میخونین رو اعلام کنینحاجت روا بشین عزیزان❤❤❤ ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟ 1398/11/13 | 22:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 ۳۱ سوره برداشته شد عزیزانم ❤❤❤❤ ۹ تا من میخووونم🌸 * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 ۹ تا من میخووونم🌸 حاجت روا عزیزم❤ ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 ختم تموم شد عزیزان همتون به حاجتاتون برسین انشاءالله ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 حاجت روا عزیزم❤ ۹ تارو اگ ختم کردم همینجا اعلام میکنم * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 ۹ تارو اگ ختم کردم همینجا اعلام میکنم عزیزم دارم قفل میکنم صفحه رو همین که الان اعلام کردین کافیه خیلی ممونو بابت شرکتت ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 عزیزم دارم قفل میکنم صفحه رو همین که الان اعلام کردین کافیه خیلی ممونو بابت شرکتت باشه🌸 * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸