2777
2789
عنوان

وزن نی نی تون تو هفته ۲۷ ، ۲۸ چقدر بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست
چهار کیاو

خب کلا درشت بوده دیگه خدا حفظش کنه

پسر؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ پس امیدوار نباشم؟ آخه دلم میخواد  طبیعی زایمان کنم

من از 32 هفته که رفتم و سفالیک بود دکتر گفت نمیچرخه دیگه و همینجوری میمونه

همینطورم موند و طبیعی آوردم

گفت بریچ ممکنه بچرخه تا روز آخر ولی سفالیک از یه تایمی به بعد دیگه نمیچرخه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
حلیم و گوشت کبابی وزن بچه رو زیاد میکنه

حلیم که دوست ندارم ولی گوشت کبابی میتونم بخورم

شکمم کوچولو مونده وزنمم اضافه نشده دکتر شک کرد نوشت سونو که خداروشکر همه چی خوب بود

میترسم کوچول موچول باشه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
مرسی عزیزم بله

پسر معمولا از دختر بیشتر میشه وزنش نی نی من دختره

حلیم که دوست ندارم ولی گوشت کبابی میتونم بخورم شکمم کوچولو مونده وزنمم اضافه نشده دکتر شک کرد نوشت ...

نه بابا

به شکم نیست

منم روز زایمانم در سنگین ترین وزن عمرم 56 کیلو بودم

و بچه 3250

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
اره سنگین ترن،،بسلامتی زایمان کنی

مرسی عزیزم❤

نه بابا به شکم نیست منم روز زایمانم در سنگین ترین وزن عمرم 56 کیلو بودم و بچه 3250

من حالا اضافه وزن داشتم از قبل ولی ۱ ماهه وزن اضافه نمیکنم

تا  الان ۵ کیلو اضافه کردم

دکتر میکف  خیلی خوبه نکفت زیاده و اینا

نرمالش اینه ک مال ماست. تو نت هم میتونی ببینی. منظورش از خوب بوده این بوده ک ماشاالله نی نی حساااااابی تپلیه و خوب بهش رسیدی🌼♥️

لایک نکنید اه
اینارو ول کنین به نظرتون بعد زایمان زود لاغر میشیم باز یا مثه بشکه میمانیم😐

بستگی داره اگه چربی باشه نه ولی اگه ورم باشه بله

شیر بدید هم لاغر میشید

2790
2778
2791
2779
2792