2777
2789
عنوان

مگه ویروس کرونا اومده ایران که تو تلویزیون...!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 141 پست
ماسک. ف ی ل ت😰 ر دار چنده میگن گرونه.چند بار مصرفه این ماسکها

يه جا خوندم تا ده ساعت قابل استفاده هست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
الان شبکه سلامت گفت که هنوز موردی مشاهده نشده

عزیز دلم

تو رو خدا اینقدر ساده نباشید

واقعا کی شفاف با نردم صحبت کردن که این دفعه ی دوم باشه

این مسول یه چیز میگه اون یکی نیگه نه بنده تکذیب میکنم و الی آخر

تا خدای ناکرده وضع بحرانی نشه که صداشو در نمیارن

🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فردا عیده مسافر میاد. خیلی هامون کارمون با مسافرا و توریستاس😢 چیکار کنیم خو 

باید قرنطینه بشیم هممون هیچ خیرو خوشی از اول پاییز امسال تا الان ندیدیم همش ناراحتی و استرس. کاش میشد بچههامون مدرسه نرن شوهرامون سرکار نرن

رفسنجانی رو کشتن سریع پلاسکو رو ترکوندن مردم حواسشون بره جای دیگه سردارو فرختن ب امریکا پشت بندش هواپیمارو ترکوندن بازم مردم حواسشون پرت شده دیدن نه هواپیما جدی بود ویروس اومد باز ی جور سرگرم شن خوشم میاد هربار ک ی گندس بالا اومده سریع ی بلایی سرمون اوردن  ریپلای نکن مخالفی

خداروشکر که نه با خارجی سروکار داریم نه اصلا خارجی تو فامیل دوست آشنا همسایه داریم نه فامیل دوست آشنا همسایه مون با خارجی سروکار دارن ،،،،خلاصه خداروشکرکه ما تو عمرمون فرد خارج رفته ندیدیم نداریم و در آخر خداروشکر که چون اینقد پولدار نیستیم که جنس ترک بخریم ومجبوریم چینی بخریم وکروناااااااااااااا😱😱