2777
2789
عنوان

ارزوهای قشنگتووون❤بدو بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست

ارزوم اینه ک روزای سختمون تموم شه!!

و عشقم بشه همسرم ..🌸

بشه بابای بچم!!🌸

بچه هامونم دو قلووو باشه ..😍

منو دعااا کن خاهری ..🌸💚

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزوم اینه ک روزای سختمون تموم شه!! و عشقم بشه همسرم ..🌸 بشه بابای بچم!!🌸 بچه هامونم دو قلووو ب ...

وووایییی الههههییی😍😍😍

چقد قشنگ گفتی ایشالله عزیزم همونی بشه که میخوای😘

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

ارزو دارم همه به ارزوهاشون برسن، ازدواج منو عشقمم آسون بشه، و همینطور ازدواج خواهرم وهرکسی که دلش ازدواج خوب میخواد، همه منتظرا دامنشون سبز بشه، و همه به مراد دلشون برسن، آرزو دارم امام زمان ظهور کنه 🙏❤️❤️❤️

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
ارزو دارم همه به ارزوهاشون برسن، ازدواج منو عشقمم آسون بشه، و همینطور ازدواج خواهرم وهرکسی که دلش از ...

ایشالله عزیزم

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
عزیزم تاپیکت قفل بود واس منم میگی پدر شوهرم تا کی زنده است ؟دلیل خاصی داره که میگم 

عزیزم درمورد مرگ نمیتونم بگم 

عزیزم درمورد مرگ نمیتونم بگم 

عزیزم در مورد اینکه شوهرم معامله انجام داده طلاهای منو سرمایه گزاری کرده در بورس ببین سود میکنیم یا ضرر و کی طلاهای منو میخره ؟

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
عزیزم در مورد اینکه شوهرم معامله انجام داده طلاهای منو سرمایه گزاری کرده در بورس ببین سود میکنیم یا ...

سود میکنین ایشالله میخره برات