2777
2789
عنوان

خونه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسباب کشی😁

از ظرفایی که لازم نداری و دکوری‌ها شروع کن 

همه‌رو تمیز بشور برای اینکه روزنامه هم مصرف نکنی و مطمئن باشی سالم میمونن و اینکه لباسات هم جمع بشه بپیچشون لای لباسا و شالهات البته مجلسیا نه ها😄😄😄

بعدم ڟروف حبوباتتو همونجوری اگر تمیزن بزار تو کارتن نیاز نیست خالی کنی دوباره ببری پر کنی 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من خودم دوهفتس اسباب کشی کردم.عزیزم اول از همه لوازم برقیت مثل ابمیوه گیری و...اینار بزار توکارتنش.بعد میری سراغ حبوبات ها بریز توپلاستیک جاشونو بشور و جمعشون کن بعد برو سراغ چینی ها لباس بیار بشقاباتو بپیچون تولباس که تو اسباب کشی تو کارتون تکون خوردن لب پرنشن خب مجسمه هاتم همون لباس بیار قشنگ بپیچون تولباس بزار تو کارتن اینجوری لباسا اضافتم جمع شده بعد میری سراغ اتاق خوابتو...لباساتو بزار توچمدون و...کمکم همه چی جمع میشه فرشا ومبلا هم ک کارتونی روز اسباب کشی جمع میشه.رختخواباتم بزار تو جارخت خوابی وزیپشو بکش

خانوما واقعا ببخشید حواسم نبود خواستم بنویسم اسباب کشی نوشتم خونه کشی ببخشششششید دیگه اونو ول کنید د ...

من یک.ماه اومدم خونه جدید، تو سه روز اسباب کشی کردیم، دوتا خواهرام.اومدن کمکم با شوهرم، اول از ظروف آشپزخونه شروع کردیم همه رو.کامل شستیم خشک.کردیم گذاشتیم تو.کارتن، بعدم فرشا و.پتوها که از قبل داده بودیم قالیشویی، بعدم تخت خواب و دشکا

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

از ظرفیت که مصرف نمیکنی شروع بشور روزنامه پیچ کن ظرفیت شکستنی رو تو کارتن ندار بذار تو لگن های بزرگ چون کارتون پاره میشه میریزه ظرفات میشکنه بعد لباساتو توی این بقچه های بزرگ لباس بذار رختخوابات با چادر شب ببند میتونی لباس مجلسیهاتو لای رختخواب با چوب لباسی بذاری با چادر شب ببندی من دوبار تا حالا اسباب کشی کرد اینطوری با کمک مامانم جمع کردم درهرصورت اسباب کشی خیلی سخته 

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
من خودم دوهفتس اسباب کشی کردم.عزیزم اول از همه لوازم برقیت مثل ابمیوه گیری و...اینار بزار توکارتنش.ب ...

مرسی از توضیحات کاملت گلم

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
از ظرفیت که مصرف نمیکنی شروع بشور روزنامه پیچ کن ظرفیت شکستنی رو تو کارتن ندار بذار تو لگن های بزرگ ...

واقعا سخته..مرسی عزیزدل

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️