2777
2789
عنوان

قمیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 59 پست
برای تزریق ژل لب تو قم کجا خوبه؟ قیمتش چنده

من میخوام برم تهران قم خوب نیست نرو😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها آدرس لباس و کیف و کفش فروشی خوب دارید رو کنید خواهشا

قم؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

سلام خوشگلای قمی من یه سوال دارم البته من خودم هم قمی هستم ولی سالی یک بار بیشتر قم نمیام میخواستم بدونم راست میگن توی قم میشه با مانتو و روسری خوشگل و رنگی تردد کرد مثل تهران ؟البته نه نزدیک حرم و اون طرف ها مثلا سمت سالاریه و بلوار امین ؟الان چه تیپی شدن دختر قمی ها؟

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
من میخوام برم تهران قم خوب نیست نرو😂

اخه دوره  میخوام قایمکی برم بزنم😂😂

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من در حال حاضر ساکن قمم اره خیلی مهمون نوازن 😀

عههه مث من .

من تهرانیم بخاطر کار بابام اومدیم،قم

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام خوشگلای قمی من یه سوال دارم البته من خودم هم قمی هستم ولی سالی یک بار بیشتر قم نمیام میخواستم ب ...

اره بابا من راحت میچرخم

سلام خوشگلای قمی من یه سوال دارم البته من خودم هم قمی هستم ولی سالی یک بار بیشتر قم نمیام میخواستم ب ...

اره میشه

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

چند تا از دوستای من با مانتو و روسری رنگی ، ولی حجاب کامل هم تا حرمم میرن، دیگه داخل حرم که چادر باید سر کنی. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز