2777
2789
مطمئنم بتات بالاتر از ۱۵۰۰ عزیز دلم امیدوار باش ... خبرشو بده عزیزم 

سلام خانمی آز دادم ۱۵۰ بود آزمایشگاه گفت تکرار کن سه روز دیگه .فردامیرم یش دکترم .تخمدان چپم زیر دل تیر میکشه ول میکنه شما هم اینجوری بودین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره عزیز دلم منم بعد از اینکه دخترم رفت پیش خدا فک میکردم دیگه باردار نمیشم و همش استرس دلشتم وقتی هم باردار شدم همش با خودم گفتم این یکی هم همینطور میشه ولی خدا بزرگه خواهری هیچ وقت نا امید نباش هیچ وقت 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
سلام عزیزم خ بی رفتی سونو ؟راستی سونو قلب میخاستی بری یا غربالگری

سلام عزیزم. نه نرفتم😆 حال نداشتم😁😁😁 سرده. پس فردا میرم. قلب 

تو چیکار کردی؟

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
سلام عزیزم. نه نرفتم😆 حال نداشتم😁😁😁 سرده. پس فردا میرم. قلب  تو چیکار کردی؟

خوش به حالت انقد نترس وشجاعی.من رفتم آز ۱۵۶ بود بتا فردا میرم دکتر .ولی زیردل سمت چپ دردمیکنه ها .میگم خارج رحمی نباشه ؟طبیعیه یعنی

خوش به حالت انقد نترس وشجاعی.من رفتم آز ۱۵۶ بود بتا فردا میرم دکتر .ولی زیردل سمت چپ دردمیکنه ها .می ...

من یه تجربه خیلی خیلی بد تو بارداری قبلیم داشتم که بچمو از دست دادم.سر اون انقدر استرس کشیدم که سِر شدم دیگه😔 دیگه همه استرسامو سر اون کشیدم و فهمیدم هیچی دست من نیست فقط دست خداست.این سری سپردم به خودش و با همین فرمون دارم میرم جلو خودش یه آرامشی تو دلم انداخته که اطرافیانم خیلی تعجب کردن که من همون آدمم....فقط خداااا فقط بسپار به خدا تمام.

سر بچه قبلیم تا ۷ هفته ۳ بار سونو دادم یه بارم ۱۰ هفته،بعد از ۱۲ هفته هم هر هفته سونو بودم... یعنی تا ۱۵ هفته من ۷ بار سونو دادم😕 چی شد تهش؟این سری آرامشمو حفظ میکنم حالم خیلی بهتره سعی میکنم فقط لذت ببرم از این دوران. خدا خودش به دلم آرامش بیشتر بده

خوش به حالت انقد نترس وشجاعی.من رفتم آز ۱۵۶ بود بتا فردا میرم دکتر .ولی زیردل سمت چپ دردمیکنه ها .می ...

درد تخمدان معمولا طبیعیه اما خب حتما پیگیری کن خیالت راحت بشه.

یه پیشنهاد بهت بدم ...اگه دوس داری البته

شروع کن روزی ۱ جز قرآن بخون.من نذر کرده بودم ۱ قرآن تکمیل کنم بعد برم سونو قلبش امروز تموم شد. میگفتم تا تموم نشه نمیرم. وقتی میخونم انقدررررر دلم آروم میشه که حد نداره

من یه تجربه خیلی خیلی بد تو بارداری قبلیم داشتم که بچمو از دست دادم.سر اون انقدر استرس کشیدم که سِر ...

معذرت میخام از حرفم نمیدونستم شرایطتو منم از فردا میخونم

خانمی سما هفته پنجی دردی که یه طرف زیر دلت تیربکشه داری ؟

آره بخدا پدرم دراومده بدبختی اینه کمرم هم خیلی درد میکنه

خدایا مرسی که ناامیدم نکردی 😍😍این امضاهم توهماتم قبل فهمیدن جنسیته 😂😂😂۱۲بهمن بی بی چک وآزمایشم مثبت شد خدایا مرسی برای هدیه قشنگت 😍😍۴ اسفند صدای قلب نی نی رو شنیدم کنجدم انشاالله تن سالمتم بغل کنم😍😍 کنجدم زود بزرگ شو بیا پیشمون که اگه داداشی الان بدونه تو توی دلمی شب که بخوابم دلم رو پاره میکنه که تورو بیاره بیرون باهات بازی کنه 😂😂😂بالاخره به داداش پارسا هم گفتم قراره یه نی نی بهمون اضافه بشه قیافش این شکلی شده بود🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😍😍😍خاله ها میشه برای اینکه نی نی صحیح وسالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستین 😘😘عشقم اگه دختر باشی اسمتو میزارم مهرسا 😍😍۵فروردین رفتم ان تی دکتر گفت احتمالا دختری 😍😍😍دخترم نمیدونی چه حس قشنگیه تصوراینکه من مادر یه دخترم خیلی خوبه که تودختر منی نمیدونی چه تصوارت قشنگی برای تو وداداشی دارم انشاالله روز حنابندان داداش خودت با حناش میرقصی 😍😍شب عروسی توام داداشت میاد به شوهرت میگه نبینم آبجیم رو اذیت کنی ها اون نفس دادششه 😍😍خدایا خانوادم رو به تومیسپارم خودت نگهدارشون باش🙏خدایا اینقدر بهم عمر بده این روزا رو ببینم 🙏🙏 زندگیم مامان هرروز آهنگ دختر من یارباباش رو میزاره وباهاش حسابی قر میده انشاالله سال دیگه تودست میزنی من قر میدم 😂😂😂میگما دخترم یه وقت ناراحت نشی که تیکرت آبیه آخه صورتیه خیلی بی حس وحاله من میخوام همیشه تونقشت توزندگی پررنگ باشه بخاطر همون دیدم آبیه بهتره 😂😂بابایی بهم میگه دلت رو خوش نکن که دختر باشه فعلا قطعی نیست آخه چی میگه این بابا😂😂منوداداش پارسا باهم شرط بستیم اون گفته پسری من گفتم دختری گفته اگه پسر باشی باید ۱۰تاپول سفید بهش بدم منظورش تراوله ببینم سربلندم میکنی مامان 😂😂الاهی مامان فدای ضربان قلبت بشم توروخدا دیگه منو نترسون🙏عزیزمامان امروز ۲۳فروردین رفتم سونوگفت پسری که 🤔🤔نی نی نازم پسره به امید خدا یه داداش برای پسرم میارم😍🙏امروز۵خرداد نی نی منم بالاخره تکون خورد😍😍😍داداش پارسا میگفت واای مامان چه جونی داره😂😂
آره بخدا پدرم دراومده بدبختی اینه کمرم هم خیلی درد میکنه

منمدزیر دلم درد وتیر میکشه میگن طبیعیه  ولی استرس ول نمیکنه من اصلن نمیتونم سرپا یا یه کاری کنم سریع دردمیگیره کلن خم شدم