2777
2789

خوبه

پسر من 26 پونزده ماهش میشه فکر نکنم 9500 بیشتر باشه دوماه پیش 9100 بود

خیلی ریزس

هرکس میبینش فکر میکنه دختره کلا

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه واکسن کی باید ببرم واسه من جمعه ۱سالش پر میشه جمعه ک نمیشه ببرم واکسن بزنه روز قبل ببرم یا بعد& ...

تا ۱هفته دیر نمیشه برا من زده بود ۱شنزه و ۴شنبه .

شنبه زنگ بزن بعد برو چون واکسنارو باز نمیکن تو بعضی روزا

واکسن یک سالگی رو کی باید بزنه برا من جمعه ۱سالش میشه ک بهداشت نیس

چند روز اینور اونورش فرق نداره زیاد

خیلی هم راحته کلا

فقط پسر من ی هفته بعدش ی شب تا صبح تب شدید کرد گفتن عوارض واکسنه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
قدودورسرش چتده؟

دور سرش نمیدونم ولی بهداشت گفت خوبه

بیشعورا زورشون میاد جواب بدن فقط میگن خوبه

قدشم والا هردفعه اینا از دکتر خودش کمتر میگن ولی حدپد 76 77 باید باشه الان

کلا صورتش هم ریز نقشه

یعنی من هربار بچمو بردم بهداشت نشد درست جوابم بدن جز یکی دوبار

بخاطر واکسن و کارت واکسن نبود اصلا نمیبردم بخدا

دور سرش نمیدونم ولی بهداشت گفت خوبه بیشعورا زورشون میاد جواب بدن فقط میگن خوبه قدشم والا هردفعه ای ...

دخترمنم ۱۵ماهس س ماهه ک وزنش زیادنشده ک هیچ کمم شده 

دورسرشم ۴۶/۵ک گفتن نیم سانت کم رشدکرده قدشم ۸۱

ولی نگرانم همش حس میکمم بمشکلی داره ک وزن نگرفته کمم کرده حالادوشنیه ازمایش میدم ببینم چخبره اصلالب ب شیزنمیزنه حتی یباردروز

وخدایی که بشدت کافیست
دخترمنم ۱۵ماهس س ماهه ک وزنش زیادنشده ک هیچ کمم شده  دورسرشم ۴۶/۵ک گفتن نیم سانت کم رشدکرده قد ...

پسر منم چند روزه درست غذا نمیخوره زیاد البته داره دندون درمیاره اونم دوتا هم بالا هم پایین

ماشاءالله هزار الله اکبر دخترت قد بلنده پس

خودتم قدت بلنده یا همسرت؟

پسر منم چند روزه درست غذا نمیخوره زیاد البته داره دندون درمیاره اونم دوتا هم بالا هم پایین ماشاءالل ...

قدش بلنده؟والابهداشت ادم خل میکنه چراگفت کمه😑😑من ۱۶۱م ولی باباش ۱۸۲

وخدایی که بشدت کافیست

اره بابا خوبه ماشاءالله مگه چقد بود قدش وقتی بدنیا اومد؟

این بهداشت اصلا حالیشون نیست فقط بلدن ایراد بگیرن و فضولی کنن ک ببخشیدا روش جلوگیریت چیه بعدم ایراد که نه باید اونجوری باشه

اخه تو چکار به مسائل خصوصی من داری جواب مارو درست بده زورت نیاد قد و وزن بچه رو بگیری بسه

قدتولدش ۴۹بود

والا پسر منم همین بود الان هنوز هشتادم نشده حرف بیخود میزنن

ببین خودت بزن تو نت میتونی حساب کنی چصدر باید رشد داشته باشه