2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲سال پیش مثل شماها بودم ایشا...خیلی سخت بود هرماه یک علائم جدید به علائم قبلم اضافه میشد بازم پریود میشدم وهمش منتظر روز پری بودم که اگه نشدم بی بی بزنم همشم منفی.۱سال کامل منفی میشد تا اینکه ۱روز توجایی که انتظارشو نداشتم مثبت شد😍

منم ۲سال پیش مثل شماها بودم ایشا...خیلی سخت بود هرماه یک علائم جدید به علائم قبلم اضافه میشد ب ...

خوشبحالت خدا برات حفظش کنه میشه منم گریه خوشحالی بریزم نه گریه جواب منفی

خوشبحالت خدا برات حفظش کنه میشه منم گریه خوشحالی بریزم نه گریه جواب منفی

قربونت عزیزم مطمئن باش توام تو یه شرایطی خوشحال میشی که بهش نیاز داری و شوکه میشی.من از زیارت امام علی برمیگشتم هتل دوستم گفت بگیر یه بی بی چک گرفتم چون میدونستم بازم منفیه گذاشتم برا فردا صبح بیدار شدم بی بی زدم دیدم مثبته بازم باورم نمیشد تا اینکه اومدیم رفتم آزمایش😊

مطمئن باش خدا حواسش به همه هس چند روز پیش یکی از دوستام بعد چند سال و دکتر رفتن زیاد باردار شد خیلی ...

نفس بی بی چکی که زدم دیدم منفی شد انداختمش بیرون الان رفتم برداشتم دیدم یه خط دیگه افتاده بندازم عکسشو ببینی