2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
سلامت باشی ۶ ماه تورتخوابم دم زایمان بلند میشم مادرم تمیز کنه برم بیمارستان ایشالله

انشالله عزیزم به سلامت نی نی تو بغل بگیری دست مادرتم درد نکنه و اپشالله همیشه سلامت باشن همه ی مادرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما شروع کن چون خیلی زمان بره .

مخصوصا آشپزخانه .

من که حسابی خونه تکونی کردم و تموم شد   راحت شدم .

فرش ها را  شستن آوردن 

مبل  ها  را عوض کردم 

پرده ها را شستم 

کف خونه را کفپوش کردم 

لوسترها را عوض کردم 

آشپزخانه را کلا خالی کردم شستم دوباره چیدم 

تمام کمدها را  خالی کردم و تمیز کردم و خلوت کردم .

خلاصه خونه م شده مثل خونه یک تازه عروس .

شما هم هر کاری دارید زودتر انجام بدید 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
عزیزم حتما شروع کن چون خیلی زمان بره . مخصوصا آشپزخانه . من که حسابی خونه تکونی کردم و تموم شد &nb ...

مبارک باشه، مبل هارو چند خریدی؟😁 عکسشو داری؟ ولی که چقدر دوسدارم عوضشون کنم ولی مستاجرم و بچه کوچیک دارم دلم نمیاد میگم الکی فقط آسیب میبینن

مبارک باشه، مبل هارو چند خریدی؟😁 عکسشو داری؟ ولی که چقدر دوسدارم عوضشون کنم ولی مستاجرم و بچه کوچیک ...

دقیقا منم میخوام عوض کنم ولی چون بچه کوچیک دارم دلم نمیاد میدونم دوماه نشده داغون میکنن

مبارک باشه، مبل هارو چند خریدی؟😁 عکسشو داری؟ ولی که چقدر دوسدارم عوضشون کنم ولی مستاجرم و بچه کوچیک ...

عزیزم مبل انقدر گرون شده  اصلا باورت نمیشه .

یه دست مبل معمولی شد 24 تومن 

عکس الان ندارم ولی رنگش شاده 

انقدر مبلای  گرون تر بود که نگووو

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
عزیزم مبل انقدر گرون شده  اصلا باورت نمیشه . یه دست مبل معمولی شد 24 تومن  عکس الان ندار ...

عزیزم انشاالله مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنید، پس هیچی صبر میکنم بچه ام‌بزرگتر بشه 😍ایشالا خونه هم بخریم🤗 قیمت مبلم بالاتر بره😱🤯🤪 بعد بخرم😕